Обійдемося без ін’єкцій: 7 пламперів для збільшення губ

40

Плампери містять в своєму складі дратівливі і разогревающие компоненти (найчастіше це кориця, ментол, імбир, червоний перець, ефірні масла), які при зіткненні зі шкірою викликають приплив крові, стимулюють вироблення колагену і еластину. В результаті губи дійсно стають об’ємними, пухкими, яскравими, шкіра розгладжується і виглядає більш доглянуто. Плампери не тільки надають губам об’єм, але і є прекрасною профілактикою передчасного старіння шкіри, борються з сухістю і лущенням на клітинному рівні. Щоб не загубитися в розмаїтті засобів і не спустити гроші на вітер, купивши непрацюючий плампер, пропонуємо скористатися нашою статтею.

hot chili lip booster, artdeco

Плампер з рожевим відтінком і ефектом діамантового світіння подарує губам чуттєву соковитість і вабливий обсяг. Містить екстракт кайенского перцю. Пекуча приправа підсилює кровотік, губи набувають насичений відтінок і стають пухкішими. Мерехтливі частинки відображають колір, створюючи багатовимірне сяйво, що ще більше збільшує губи.

Завдяки активному припливу крові до шкіри і доглядають компонентів в складі, губи отримують додаткове харчування, зникає сухість, лущення, зневоднення, запобігає розтріскування шкіри. Але будьте обережні-перші пару хвилин після нанесення ви відчуєте легке печіння або поколювання. Щоб уникнути роздратування, плампер не можна наносити на потріскані і запалені губи.

volumizing lip booster, catrice

Вольюмайзер представлений в п’яти натуральних ніжних відтінках з легким мерехтінням-вибирайте відповідний і миньте кабінет косметолога, щоб побачити, як виглядають пухкі губи на вашому обличчі.

Volumizing lip booster створює рівномірне глянсове покриття, розгладжує складочки і нерівності, добре пом’якшує і зволожує шкіру губ, залишає після себе легке відчуття прохолоди. Остання “опція” доступна завдяки екстракту ментолу. Він також підсилює кровотік і надає легкий обсяг.

Аплікатор зручний, легко ковзає по губах. Сам плампер не липкий, а густа консистенція не дає йому розтікатися за контур. Ціна приємна, а формула — повністю веганська.

lip fill up, j: on

Збільшує сироватка для губ-альтернатива болючим і дорогим процедурам, яка забезпечує візуальне збільшення обсягу, а також корекцію і поліпшення стану шкіри. Активні компоненти, такі як, сквалан, екстракти меду і маточного молочка розгладжують, зволожують і живлять шкіру губ, позбавляють від лущення і сухості, створюють на поверхні захисний бар’єр і стимулюють регенерацію тканин. Ментол і екстракт пекучого перцю стимулюють мікроциркуляцію крові, підсилюють її приплив до поверхні губ, чим створюють невеликий ефект збільшення і надають фактуру.

addict lip maximizer, dior

Люксовий плампер представлений в декількох відтінках, що дозволяє вибрати відповідний і перетворювати природний колір губ, орієнтуючись на природний пігмент. Видимий ефект збільшення (до 29%) досягається за рахунок наявності в складі активного колагену. Він не просто відновлює доглянутий вигляд губ, але і надає соковитість.

Плампер addict lip maximizer можна використовувати як самостійно, так і наносити на помаду, щоб надати їй додатковий блиск, що грає сонячними відблисками навіть в похмуру погоду, і обсяг губ. Завдяки наявності у формулі гіалуронової кислоти, шкіра губ залишається зволоженою протягом 24-х годин. Аплікатор комфортно ковзає по губах, консистенція дуже приємна, не липка і не забивається в складки.

instant lip plumper for luscious and moisturized lips, beautical

Об’ємні, соковиті, ваблять і доглянуті губи одним рухом руки. До складу цієї сироватки входять потужні активні компоненти, які глибоко зволожують і живлять шкіру зсередини, а також заповнюють відсутній обсяг. Губам повертається привабливий і здоровий вигляд, шкіра розгладжується, зникає лущення і сухість.

Мікроциркуляцію стимулюють екстракти кінського каштана і насіння гуарани, за рахунок чого губи набувають яскравий відтінок. Сама по собі сироватка прозора, тому її можна наносити під помаду або блиск для губ, створюючи ідеально гладку поверхню.

professional lip plumper lip maximizer, lamel

Бюджетний плампер, який допоможе зробити губки соковитими і пухкими без ін’єкцій. Аплікатор дуже зручний і м’який, легко ковзає по шкірі, рівномірно фарбує губи. Консистенція досить густа, тому блиск не розтікається протягом дня. Дрібні блискучі частинки створюють ефект мерехтіння і візуального збільшення, а активні компоненти підсилюють приплив крові до шкіри, надаючи їм додатковий обсяг і насичений колір. Губи виглядають дуже апетитно і сексуально.

Плюс до всього в складі плампера є мікрокапсули, що дозволяють утримати вологу в клітинах, тим самим розгладжуючи наявні зморшки і інші нерівності. Як і будь-який інший вольюмайзер після нанесення трохи пече шкіру.

lip injection extreme, too faced

За допомогою цього плампера ви зможете створити неймовірно пухкі губи без ін’єкцій і будь-яких інших методів. Формула містить екстракт червоного перцю, який розганяє кров і надає губам соковитий відтінок, а також додаткову пухкість. Плюс до всього блиск розгладжує і зволожує шкіру, вирівнює мікрорельєф, покращує загальний стан губ.

Консистенція у плампера досить в’язка, але вона комфортно ковзає по губах, залишаючи після себе видимий ефект. Користуватися бальзамом краще з особливою обережністю-наносити виключно на губи, не виходячи за контур, а також не користуватися занадто часто.

Фото: getty images

Світлана мисник