Знамениті саліцилові диски проти акне stridex single-step acne control maximum

54

Я не могла пройти повз такого розхваленого кошти, як знамениті диски stridex з саліцилової кислотою. Всім відомо, як діє саліцилка на забиті пори і висипання, це прям те, що доктор прописав. Я давно і міцно подружилася з гліколевої і азелаїнової кислотами, але саме саліцилову використовую періодично. Найчастіше кошти з її вмістом провокують у мене роздратування на шкірі, почервоніння, лущення. Користуватися ними на постійній основі складно, максимум 2-3 рази на тиждень. Купивши stridex, я спочатку поставилася до дисків з обережністю, але виявилося, що це сама щадна саліцилка, з якою я коли-небудь стикалася. Можливо, частково це пов’язано з відсутністю спирту та інших кислот в складі, адже зазвичай для проблемної шкіри виробники намагаються створити щось «потужніше», і в підсумку це дає зворотний результат.

Продаються диски в упаковках по 55 і по 90 шт. Версія maximum в червоній упаковці має найсильніший склад з 2% саліцилової кислоти, є ще синя версія — вона більш щадна з 1% кислоти. Якщо у вас дуже чутлива шкіра або ви побоюєтеся починати з 2%, є сенс спробувати синю версію. Насправді диски maximum користуються більшою популярністю, навіть якщо судити по тому, як їх розхапують на відомому сайті. Я б не радила купувати stridex в російських магазинах, т.к. Перекупники задирають ціну в кілька разів, а це засіб насправді бюджетне.

Всередині банку з дисками запаяна фольгою, я її про всяк випадок не віддерла повністю, тому що у мене велика банку на 90 шт. , і поки що я точно не знаю наскільки сильно диски схильні до висихання. Просочення у них дуже хороша, і за кілька тижнів її кількість не змінилося, так що, можливо, я даремно не відірвала фольгу.

Кількість лосьйону на обличчя вистачає з лишком, так що залишками я ще трохи проходжу по плечах.

З однієї зі сторін диск має більш рельєфну поверхню, на обличчі я використовую саме її. Як я зрозуміла, саме рельєфна сторона більш жорстка за дією, але на собі різницю між нею і «м’якою» я особливо не помітила.

трохи зачепила нігтем і пошкодила диск

Виробник каже, що диски очищають пори, розчиняючи навіть глибоко засів жир, з яким не справляються очищаючі засоби (як реклама засобів для миття посуду 😁 ). Вони лікують наявні висипання і запобігають появі нових. Мої пори повністю не очистилися, це, напевно, неможливо, але сприятливе впливу дисків я помічаю. Використовую їх тільки на ніч, відразу після шкіра рожевіє, але вранці немає ні найменшого роздратування, навпаки, обличчя ніби свіже чи що. Якщо є висипання, вони дійсно швидше проходять, не за один раз, але з дисками різниця є. Частота висипань теж скоротилася, так що однозначно це корисна штука. Це поки що перше і єдиний засіб з саліцилової кислотою, яке мені настільки сподобалося. У підсумку я чергую його з гліколевою кислотою, т. К. Відмовлятися від неї не хочу, а разом буде перебір.