“вигнала свекруха”: казьміна все-таки здалася і пішла з особняка аршавіна

51

Аліса казьміна програла битву за будинок. Андрій аршавін завбачливо записав особняк на свою матір, тому при розлученні він не вважався спільно нажитим майном. Йдеться про котедж, який знаходиться в селищі коломяги під санкт-петербургом. Будинок, звичайно, вражає розмірами-300 квадратних метрів і три поверхи.

Після того як казьміна і аршавін розлучилися, мати спортсмена тетяна іванівна подала до суду, щоб виселити колишню невістку і свою внучку єсенію. Аліса не збиралася здаватися без бою. Вона подавала апеляції, але щоразу програвала. Боротися за будинок заважала і хвороба брюнетки-аутоімунний некроз лобової пазухи.

Казьміна втомилася битися за будинок, тому прийняла рішення з’їхати разом з трьома дітьми. Про це колишня модель повідомила в instagram. Аліса заявила, що їй дали відстрочку за станом здоров’я, але вона все одно вирішила покинути будинок розбрату. Екс-дружина футболіста написала, що він обіцяв їй не забирати будинок після розлучення.

І те, що вигнав сім’ю не андрій, не мій чоловік, з яким ми будували, жили, були чоловіком і дружиною, а вигнала свекруха, тільки тому, що він їй його подарував в нашій вже спільного життя, не зупинило її. Я не з нею жила там, не з нею спала і прокидалася, народжувала дочку, і не їй було вирішувати, жити нам там або піти.

Аліса казьміна

Також казьміна додала, що дуже сильно переживає за дітей. Вона якнайшвидше намагається зробити все, щоб у разі гіршого результату її спадкоємці не залишилися на вулиці.

Я втомилася хворіти, діти теж втомилися від такого життя, але вони борються, як би їм важко не було. Кожне завтра дуже важливо. І не так страшно згоряти, як живучи, знаючи, що гориш. Я готова до цих фізичних і моральних страждань хвороби, взявши на себе гріхи всього людства, свої я вже спокутувала, але мої діти не заслужили такого болісного життя.

Аліса казьміна

Нагадаємо, що аліса казьміна пішла до андрія аршавіна від бізнесмена олексія казьміна. У шлюбі з підприємцем у неї народилося двоє дітей. Аршавін тоді теж виховував двох дітей і чекав ще одного з юлією барановською. Алісу казьміну сім’я футболіста не зупинила, і в 2013 році аліса і андрій офіційно оголосили себе парою.

Валерія залевська