“ляскай віями і злітай”: 7 тушей, що стали справжніми бестселерами

45

З року в рік косметичні гіганти (і не тільки) випускають велику кількість варіантів туші для вій на будь-який смак. Об’ємна, подовжує, з підкручує ефектом, кольорова — вибирайте ту, яка підійде в кожному конкретному випадку. Але є такі, які щільно закріпили свої позиції на косметичному ринку і стали бестселерами.

volum express curved brush mascara, maybelline

Вона-легендарна! без перебільшення. Думаємо, знайдеться не так багато дівчат, які жодного разу не мали з нею справу. Туш з підкручує щіточкою допоможе створити потрійний запаморочливий обсяг навіть на рідкісних віях, а також додасть виразний вигин.

Щетинки на щіточці розташовані на різних рівнях, що дозволяє ідеально фарбувати кожен волосок, а вигнута форма добереться до важкодоступних місць. У складі формули-масло жожоба, полімери, віск і ліпіди, завдяки чому вії надійно захищені від негативних факторів навколишнього середовища і отримують додаткове живлення. Туш абсолютно безпечна, перевірена офтальмологами, підходить для людей з чутливими очима і тих, хто носить контактні лінзи. Ціна приємна і не б’є по кишені.

Завдяки цій туші можна створювати приголомшливі образи, в тому числі складний професійний макіяж. Зручна вигнута щіточка з наявністю коротких і довгих щетинок розділяє і рівномірно покриває вії від коренів до самих кінчиків, створюючи спокусливий вигин. Погляд набуває особливої привабливості, грайливість і загадковість.

Туш візуально збільшує довжину і густоту вій без ефекту склеювання і обважнення. Виглядає акуратно. Туш можна наносити в кілька шарів, якщо цього вимагає випадок. Арганова олія, що входить до складу, живить і зміцнює кожну вію, надаючи блиск і посилюючи глибину кольору. Туш моментально висихає, не відбивається на повіках і не обсипається протягом дня.

Ось вона — легендарна улюблениця візажистів і блогерів. Туш з ефектом сценічного об’єму додасть вашому погляду драми, чарівності і виразності, а вії придбають чудовий вигин. Текстура у продукту еластична, податлива, тому легко фарбує вії без єдиного грудочки, створюючи виразний об’єм.

Туш відрізняється водостійкістю, тому не боїться вологи, сліз, дощу, поту і води. Представлена в чотирьох відтінках: класичний чорний, коричневий, блакитний, фіолетовий і колір морської хвилі. Ця туш підкорить ваше серце навіки, до того ж цінова категорія дуже навіть доступна: можна придбати відразу кілька відтінків і експериментувати з образами.

false lash effect waterproof, max factor

Max factor в принципі визнаний провідними візажистами, як бренд, придатний для професійного макіяжу. Але ця туш стала бестселером. І на це безліч причин. Водостійка туш піднімає вії, відкриваючи погляд і роблячи його більш виразним. Обсяг виходить таким, що вії здаються накладними.

Таке тотальне збільшення відбувається завдяки вдалій конструкції щіточки і легкої формулою туші: вони обволікають кожен волосок, не обтяжуючи і не утворюючи грудочок. Продукт містить велику кількість пігментів, що робить колір глибоким і насиченим. У складі туші міститься пантенол, завдяки чому вії отримують додаткове живлення і зволоження. Водостійка формула ідеально підійде для басейну, пляжу, пінної вечірки і будь-яких інших водних заходів. Протестована офтальмологами і може використовуватися тими, хто носить контактні лінзи.

smokey eye mascara, bobbi brown

Улюблений інструмент багатьох іменитих візажистів, які не проміняють цю туш ні на яку іншу. З її допомогою ідеально виходить димчастий макіяж очей. Все завдяки насиченому каяловому пігменту, який робить колір неймовірно глибоким, а погляд виразним.

Туш добре подовжує, розділяє вії і надає погляду драматичний ефект. Засіб досить стійке, тримається на віях протягом дня, не розмазується і не склеює волоски. Циліндричне підставу щіточки дозволяє ретельно фарбувати вії від коренів до кінчиків, захоплюючи найкоротші і важкодоступні волоски. Туш стійка до вологи і поту, що дозволяє використовувати її в дощову і жарку погоду.

Легендарна туш для вій була винайдена в далекому 2000-му році, а через 15 років формулу вдосконалили, зробивши продукт ще краще. Туш одним помахом щіточки допоможе створити драматичний, виразний і томний погляд, який приверне увагу.

Нереальний обсяг замінить необхідність використовувати накладні вії або вдаватися до регулярного нарощування. Колір досить насичений, а наявність доглядають компонентів у формулі робить туш додатковим засобом для щоденного догляду. Продукт представлений в шести відтінках, дозволяючи вибрати індивідуальний і створювати будь-які образи, не вдаючись до послуг візажистів.

Водостійка туш стане завершальним штрихом в денному або вечірньому макіяжі. Насичений відтінок робить погляд виразним і млосним, а пряма щіточка дозволяє розділити і підкрутити вії.

Ніжна текстура обволікає кожен волосок, надаючи помітний обсяг і довжину без обважнення, склеювання і грудочок — вії стають вигнутими і прагнуть вгору. Водостійка формула дозволяє туші триматися протягом усього дня без необхідності поправляти макіяж. Ніяких патьоків, скочувань, розмазування і віддруковування на верхньому столітті.