Нова зброя в боротьбі з очима-щілинками-рідкі маска-патчі organic kitchen ” чайні пакетики пуер»

53

Привіт всім, кого турбують набряки вранці! дайте п’ять, я вас дуже розумію. Щоб зняти набряклість, я чого тільки не пробувала. Масаж вранці і ввечері, сон напівсидячи, чаї і, звичайно, багато різної косметики. Якщо взяти і скласти суми, витрачені на косметику, яку я використовувала для зняття набряклості вік, напевно, можна було б купити який-небудь російський автомобіль.

Бюджетні патчі взяла з спортивного інтересу, чи зможуть дуже недорогі патчі зробити хоч щось. А вони змогли! прошу любити і жалувати, рідкі маска-патчі organic kitchen «чайні пакетики пуер». До речі, випускаються в декількох варіантах для різних смакових уподобань:» чайні пакетики пуер«,» чайні пакетики ройбуш«,»чайні пакетики сенча”. Ефект теж різний.

Об’єм баночки 100 мл, на упаковці няшні чайні пакетики. Це стандартний формат засобів organic kitchen, думаю, у багатьох було хоча б одне з них. Звичайна дешева упаковка, не дуже вдала в плані щільності закриття, з собою не візьмеш (а іноді б не завадило: ось, скажімо, залишилася ти на ніч у кавалера, келих вина випила, а вранці перетворилася на гарбуз!).

консистенція, аромат, характеристики

фото тягучих засобів-мій особистий сорт фетишу і медитації

Патчі (точніше, коричнева в’язка рідина) нагадують по запаху міцний чай, який перестояв зайві пару годин. Мені аромат приємний, він бадьорить. Печіння очей засіб не викликає, не стягує шкіру. Змивається легко і без залишку.

Виробник обіцяє ефект бадьорості, зменшення набряків, свіжість і навіть освітлення темних кіл. Мене цікавила тільки припухлість. Продукт має сертифікат vegan.

Мені патчі сподобалися, легкий ефект є, що за таку ціну навіть дивно. На мені іноді не давали ефекту патчі і за 1500, а тут за копійки відбувається майже все, що обіцяє виробник. Мені подобається, що після використання не залишається ніякого сміття, користуватися патчами зручно, після холодильника досягається приємний ефект охолодження. За шкалою зняття набряклості від 1 до 5 на тверду 4-ку вони справляються і роблять це швидко. Витрата невеликий, для досягнення ефекту досить зовсім тонкого шару. Розглядаю до повторної покупки.

І, нарешті, щоб не бути голослівною, покажу фото до і після. Останнім часом причин набряклості очей у мене додалося: було більше, ніж зазвичай, переживань і сліз, менше здорового сну. Так що патчам довелося потрудитися на славу. Можливо, на фото ефект не особливо очевидний, але в житті я його бачу кожен раз при використанні продукту.

Ціна смішна: близько 200 рублів.

Оцінка: 7 з 10. Хочеться вірити, що буває ще краще.