Катя осадча показала фото молодших синів

46

Джерело: instagram.com/kosadcha

Катя осадча постійно розкопує подробиці особистого життя знаменитостей, але сама завжди намагалася вести досить закритий спосіб життя. Одна після появи ще одного сина вирішила бути більше відвертою зі своїми прихильниками, а ті з радістю реагують на нові сімейні фото телезірки.

Оскільки старший син осадчої ілля зараз знаходиться на навчанні в сша, вона все більше часу проводити з молодшими дітьми. Незважаючи на щільний графік, катерина разом з чоловіком юрієм горбуновим намагаються приділяти кожну вільну хвилину синам. Вони не нехтують можливостями та влаштовують родинні прогулянки.

Так, нещодавно пара вирішила влаштувати сімейну відпустку. Це перша спільна поїздка каті та юрія після поповнення в родині. Місце відпочинку зіркові батьки вирішили не афішувати, зате радують крутими знімками з відпочинку. В особливому профілі в інстаграм осадча опублікувала нове фото, на якому зображені крихітна ручка майже двомісячного данила і чотирирічного івана.

” брати. Іван і данило. Так хочеться, щоб вони виросли близькими друзями»,

— прокоментувала допис матуся.

Джерело: instagram.com/kosadcha

Ймовірно, ці слова пов’язані з тим, що зі старшим братом у івана велика різниця у віці, і вони навряд чи мають багато спільних інтересів. Та ми вже знаємо, що хлопчик дуже турботливо ставитися до молодшого братика. Він з перших днів почав піклуватися про данила, про що розповів його зірковий тато.

«іван носити його, допомагає сповивати і навіть сказавши: «мамо, завантаж мене роботою по братику, щоб я теж був зайнятий». А, коли ми цілий день були вдома, він навіть не пішов на прогулянку з нянею на майданчик, а цілий день був поруч. Сподіваємося, що так буде і далі»,

— розповів горбунов в одному з інтерв’ю.

Джерело: instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, нещодавно катя осадча втрапила в неприємний інцидент. Її засудили в соцмережах за те, що вона скористалася допомогою поліції. Ведуча зв’язувалася на потяг додому до свого місячного сина і поліцейські вирішили підвести її з мигалками. Втім, вона вибачилася за цю ситуацію:

«я хочу перепросити у всіх, кого обурив мій нещодавній пост про ті, як поліція допомогла мені встигнути на потяг після пізньої зйомки. Я з вдячністю відгукнулася на пропозицію про допомогу, адже мені вкрай важливо було встигнути на ранкове годування малюка, а враховуючи затримку на зйомках, інших варіантів потрапити на потяг не було. Тож, перепрошую за цей випадок, поспіх годуючої мами з роботи не повинний був стати скандалом».