Нестерпний клуні: джей ло вже багато років терпіти не може джорджа

56

На початку жовтня весь голлівуд зібрався на вечорі на честь прем’єрного показу нової картини джорджа клуні з беном аффлеком в одній з головних ролей.

Багато світських фотографів і журналістів вирушили на прем’єру в надії сфотографувати і взяти інтерв’ю у бенніфер. Але тільки вже на самому заході з’ясувалося, що дженніфер лопес на прем’єру не приїхала.

Деякі шанувальники вже вирішили, що пара переживає непрості часи. Здавалося б, ось тільки без найменшого натяку на скромність цілувалися прямо на вулиці у всіх на виду, а сьогодні вже конфліктують…

Але, за словами близьких друзів бенніфер, переживати не варто — артисти як і раніше разом і все ще без розуму один від одного. Вся справа в тому, що дженніфер не спілкується з джорджем клуні і намагається не перетинатися з ним на заходах.

«вона, як відомо, терпіти його не може. Не дивно, що вона не прийшла на прем’єру. Це дуже забавно, що новий фільм бена разом з джорджем. Але повірте, це не випадковість, що лопес не прийшла позувати з джорджем і амаль клуні…» — пояснив журналістам приятель пари.

Клуні і лопес знімалися разом у фільмі стівена содерберга “поза увагою” в 1998 році. З тих пір і почалася їх непримиренна ворожнеча. Сама картина колись вважалася чи не найсексуальнішою в історії через красиві відверті сцени. Клуні був задоволений своєю роботою, а також високо відзначав талант своєї напарниці (хоча і визнавав, що були деякі розбіжності під час зйомок).

А ось джей ло, м’яко кажучи, була не в захваті від вимушеної необхідності перебувати довгий час на одному майданчику з артистом.

Що там сталося? хто кого образив? про це історія і всезнаючі інсайдери замовчують …

Взагалі, дженніфер далеко не перша, хто не приховує свою нелюбов до клуні. Величезна кількість голлівудських знаменитостей розповідають, що робота з джорджем просто нестерпна.

Так, наприклад, райан гослінг під час зйомок фільму «березневі іди» (режисером якого був клуні) розповідав про труднощі роботи з джорджем. За його словами, у клуні надто вже своєрідний гумор. До того ж, той дуже любить попліткувати.

Правда, через якийсь час райан зізнався, що відпустив образу і зовсім не тримає зла. Тепер він навіть вважає джорджа цілком собі»милим і веселим хлопцем”.

Женя мацынина