У чому сила, брат: як живе красунчик закарі, кровний родич тіни кунакі

51

Тіна кунакі відома всьому світу не тільки як дружина венсана касселя, але і як надзвичайно красива і витончена модель. Екзотична зовнішність зірки, чудова фігура і котяча грація дозволяють їй скласти конкуренцію таким зіркам подіуму, як белла хадід і кайя гербер.

Мало хто знає, що тіна не єдина дитина в сім’ї. У неї є ще сестра кессі і брат закарі. І якщо кессі далека від світу селебріті, то закарі, якому в грудні виповниться 21 рік, впевнено йде по стопах знаменитої сестри.

Втім, не дивно: брат з сестрою завжди були дуже схожі зовні і нереально близькі. Навіть в дитинстві вони ніколи не сварилися один з одним, а вже зараз і поготів. Саме тіна і наштовхнула молодого чоловіка на думку спробувати себе в моделінгу.

Закарі з дитинства мріяв стати футболістом і мав чималі успіхи. Але підліткова травма змусила забути про цю мрію. Може бути, світ і втратив непоганого футболіста, зате придбав прекрасну модель.

Поки брат кунакі робить лише перші кроки на цьому терені. Але дизайнери і модні критики пророкують йому велике майбутнє. Він вже підписав кілька контрактів з французькими брендами одягу і взяв участь у різних зйомках для журналів. Далі в його планах-підкорити світовий подіум. І ми впевнені, що цьому красунчику все вдасться.

Дівчата у закарі немає, зараз він весь в думках про кар’єру. Зате прихильниць у нього не злічити. У коментарях до фотографій закарі в instagram вони називають його божеством і аполлоном. Може бути, занадто екзальтовано, але цим красенем дійсно можна милуватися годинами.

+6

Ліда буслаєва