Сама скромність: сексуальні красуні, які вже не знімаються оголеними

48

Анна старшенбаум (актриса « “московські таємниці”, ” сеняфедя»)

Ця дівчина з ранніх років була без царя в голові: в 15 років пішла з дому, в 16 ганяла на машині без прав, в 18 поголилася наголо і знялася для чоловічого журналу. Тоді ж отримала свою першу роль, причому з оголеною – у фільмі “дітям до 16” (2010 рік).

Незважаючи на те що ця картина стала кращим фільмом на одеському кінофестивалі, ганні жахливо не сподобалося, як вона виглядає в кадрі ню. Вона-то думала, що з нею будуть радитися з приводу того, які сцени увійдуть у фільм.

Загалом, власний вигляд ні на знімках для журналу, ні на екранах її, м’яко кажучи, не вразив (на відміну від сотень чоловіків). З тих пір до постільних речей ставиться вельми насторожено. Все, що вона собі (і режисерам) дозволила в цьому сенсі, — це майнути в нижній білизні в серіалі «психологини».

Кеті топурія (солістка групи ” а-студіо»)

35-літня співачка володіє привабливими формами і постійно балує фанатів відвертими знімками, але ніколи не оголюється більше, ніж до купальника. Виною всьому гіркий досвід кеті з одним з «полуничних» журналів. Дівчину запросили на фотосесію, запевнивши, що на знімках буде видно тільки її гола спина. Однак на обкладинку видання помістили набагато більш зухвалий знімок. Після цього кеті зареклася мати справу з оголеною.

Правда, в минулому році вона все-таки виклала в insagram фото, на якому позує в лісі топлес, але бюст цнотливо прикрила руками. Нічого зайвого відвідувачі сторінки не побачили, проте деякі вибухнули їдкими коментами-мовляв, у кеті вік вже не той, до того ж вона мама (тоді ще) малолітньої дочки. Сьогодні у топурії є ще й син, сторінка кеті рясніє шикарними фотографіями, але знімки топлес вона більше не викладає.

Глафіра тарханова (актриса, «синичка” « ” поромниця»)

Глафіра народилася в акторській родині, так що майбутнє її багато в чому було зумовлено. Дочку виховували в строгості, тому не дивно, що, незважаючи на незвичайну красу, в ній не виникла тяга до публічного оголення, хоча на початку кінокар’єри тарханова не відмовлялася від еротичних сцен (наприклад, в містичному серіалі «колір полум’я» 2009 року).

Сьогодні глафіра дуже популярна, має можливість вибирати ролі і образи, тому категорично не погоджується на постільні і просто відверті епізоди. Вона-мама чотирьох дітей і щаслива дружина актора малого театру олексія фадєєва, який повністю розділяє її позицію. “оголенка в кіно-це вже інша професія”,-якось заявила актриса в одному з інтерв’ю.

Ельміра абдразакова (“міс росія— 2013»)

Першокурсниця сибірського державного університету шляхів сполучення з межиріченська (кемеровська область) завоювала титул головної красуні росії в 18 років. Тоді ж зі сцени концертного залу “барвиха luxury village” в підмосков’ї ельміра урочисто пообіцяла ніколи і ні за які гроші не позувати в оголеному вигляді. “подібні фотосесії-це жах”, – висловилася красуня, запевнивши при цьому, що ні в якому разі не засуджує дівчат, які на це йдуть.

Сьогодні карколомної блакитноокою брюнетці 26, вона з мамою і молодшим братом живе в знімній московській квартирі. Дівчина каже, що втомилася від свого титулу, навіть пережила через нього депресію-доводилося нескінченно відбиватися від брудних натяків на покупку корони і багатого покровителя.

Свого чоловіка дівчина ще не зустріла, але готова створити сім’ю і народити хоч в 35, хоч в 40. Девіз на її сторінці в instagram «»зриваю всі гламурні обкладинки”. Про плани на життя красуня не поширюється, боячись злякати удачу. Ельміра вірна своїй обіцянці, даному вісім років тому: на фото її можна побачити в яких завгодно нарядах, тільки не ню.

Наталія бардо (актриса, “ульотний екіпаж” « ” ті, що вижили»)

Наташа кривозуб (справжнє прізвище зірки) завжди мріяла стати актрисою, але за наполяганням мами спочатку закінчила коледж при московському банківському інституті. У 2006 році дівчина все-таки почала зніматися в ролі другого плану у фільмі «пушкін: остання дуель» і в серіалі «проклятий рай».

У 2007 був проект «дом-2», з якого наташа пішла сама через 177 днів, зате на пам’ять шанувальникам залишилася маса відвертих фото красуні. Нарешті вона надійшла в щуку, причому з першого разу. Недоброзичливці писали, що у неї немає ніякого таланту, крім гарненької мордочки і апетитних форм. Однак навряд чи бездарній актрисі довірили б, наприклад, роль військової медсестри в драмі «останній рубіж». Серіал вийшов на каналі «росія 1» в 2016 році. Щоб отримувати ролі такого плану, наталя і відмовилася зніматися ню.

«у нашій професії надмірна медійність не завжди грає на руку. “особлива” популярність може нашкодити. Тому в подібних питаннях покладаюся на думку професіоналів — визнаних режисерів, акторів, і вважаю за краще відмовлятися від зйомок для чоловічих журналів. Всьому свій час”, – висловилася вона в інтерв’ю. Відомо, що в договорі наталії є рядок «не знімаюся оголеною або в нижній білизні». Ні в одному чоловічому журналі вона поки так і не з’явилася.

Яна кошкіна (актриса, “красуня в ударі” « ” дзвоніть ді капріо»)

Ніхто не стане сперечатися, що яна виглядає карколомно, її сексуальність просто не знає кордонів. Однак ви здивуєтеся, наскільки суворі умови вона висуває для зйомок. Красуня стверджує, що ніколи не знімається без одягу, в тому числі топлес.

Якщо ж оголенка необхідна за сценарієм, замість яни в кадрі працюють дублерші. Кошкіна також стверджує, що жодного разу за всю історію її кар’єри (а це більше півсотні ролей у фільмах і участь в розважальних програмах) режисери і продюсери не пропонували їй переспати з ними за роль. До слова, один з головних життєвих принципів яни — не закохуватися в партнерів.

Правда, в 2017 році кошкіна з’явилася на обкладинці maxim з голими грудьми, а на розвороті і зовсім в чому мати народила. Однак яна стверджує, що це було художньо виправдано.

Колись юна нонна запросто з’являлася у відвертому вигляді на театральній сцені, не кажучи вже про безліч фотографій повністю ню і в різних позах. Досить зайти в інтернет, щоб захопитися сміливістю і формами молодої актриси на десятках відвертих знімків.

Однак 10 років тому гришаєва оголосила в одному з інтерв’ю, що шанувальники ніколи більше не побачать її без одягу ні у фільмах, ні на фото. Нонна підкреслила, що матері двох дітей така вульгарність і дешева популярність ні до чого.

У липні 2021 року цій прекрасній актрисі, пародистці, телеведучій і співачці виповнилося 50. Незважаючи на вік, вона все так само чарівна, але своє слово тримає.

Тутта ларсен (телеведуча)

Тетяна романенко (справжнє ім’я зірки) зізнавалася, що дякує долі за те, що ніколи не знімалася для чоловічих журналів і взагалі її репутація, незважаючи на те що дівчина давно в шоу-бізнесі, залишилася незаплямованою.

Хоча на початку 2000-х, будучи віджеєм mtv, тутта зробила кілька помітних тату і ходила з кільцем в носі. У 24 роки дівчина перенесла важке потрясіння — розлучилася з невірним чоловіком і на пізньому терміні вагітності втратила дитину, після чого прийшла до бога. Ясна річ, ставши віруючою, вона перестала думати про відверті зйомки. Сьогодні 47-річна тутта-щаслива дружина і мама трьох дітей.

Катерина вілкова (актриса, “останній богатир” « ” російські гірки»)

Героїнь вилкової можна побачити у відвертих сценах, а ось катерину — ніколи. Тому що в кадрі працюють дублерші. Актриса стверджує, що просто не вміє оголюватися ні перед ким, крім чоловіка (актор ілля любимов).

До того ж ця подружня пара — православні християни, знаменитості разом виховують сина і дочку. 37-річна вілкова каже, що не вважає відверті сцени частиною акторської професії, а більшість жінок повинні її розуміти: «якби їх попросили роздягнутися перед публікою, вони б теж відмовилися».

Олена лядова (актриса, “довлатов” « ” презумпція невинності»)

Олена лядова раніше не відрізнялася сором’язливістю. Чого вартий її образ в ” солдатському декамероні “( 2005 рік), де вона у всіх ракурсах демонструє свої спокусливі форми.

У 2014 році на зйомках скандального «левіафана» звягінцева у неї розгорівся роман з актором того ж фільму володимиром вдовиченковим. Пристрасті закінчилися весіллям, а разом з цією подією закінчилися і відверті кіносцени з оленою. “левіафан” став останнім фільмом, де ми можемо бачити її оголеною. Невідомо, чи було це вимогою молодого чоловіка або так вирішила сама лядова. Але актриса оголосила, що відтепер згодна зніматися виключно в одязі. І вже наступного року в серіалі» зради ” лядову в сценах з оголеною замінила дублерка.