Заради неї він віддав 60 млн. Відкупу: історія кохання майкла дугласа і кетрін зети-джонс

60

Так трапляється рідко, але доля іноді буває хитра на вигадки і підносить сюрпризи, яким немає ціни. Зіркове подружжя-майкл дуглас і кетрін зета-джонс справляють власні іменини в один і той же день: 25 вересня. Це щасливий збіг, на думку закоханих подружжя, ще раз свідчить про те, що їх зустріч багато років тому була вже визначена згори.

І кетрін, і майкл були різними за характером — і навіть за інтересами. Не кажучи вже про те, що дуглас був старший за неї на чверть століття. До моменту першого знайомства з красивою уродженкою уельсу майкл прославився як актор і продюсер. І він хвацько крокував по стопах свого батька-легендарного екранного спартака, не пропускаючи повз жодної жіночої спідниці. Його велелюбності заздрили багато голлівудських красенів, які розуміють в цій справі толк. Тому звинувачувати дугласа-молодшого в його невгамовній пристрасті було б негоже: це було в крові. У свою чергу, кетрін зета-джонс вже встигла зарекомендувати себе»пожирательницей чоловіків”. Її «вбиває ” краса вже наробила шуму в манірній англії, де вона з успіхом грала в мюзиклах, знімалася в серіалах. Однак коли кетрін стукнуло 30, актриса раптом зрозуміла, що даремно животіє в «британській глушині» і у неї є всі шанси опинитися в голлівуді.

Її скромна поява на фабриці зірок не пройшла непоміченою. Чуттєва кетрін з чудовим тілом танцівниці і приємним голосом припала до двору. До того ж намітаним оком голлівудські режисери визначили, що кетрін дуже розумна і вміє постояти за себе. Фільм “маска зорро” став доленосним в її житті: саме на поданні цієї картини денні де віто — старий друг майкла дугласа посприяв їх першому знайомству. 52-річний майкл, за його визнанням, був убитий красою 27-річної кетрін. Він тут же, не зволікаючи, приступив до залицянь за нею, сподіваючись на швидкий успіх. Але виявилося, що кетрін — міцний горішок, не чета багатьом голлівудським красуням, що побували в обіймах досвідченого донжуана. Пройде більше півроку, перш ніж, кетрін змінить гнів на милість.

Ще при першій зустрічі майкл публічно заявив, що дуже хотів би бачити цю красуню матір’ю своїх дітей. І, схоже, якщо судити по ходу подальших подій, його бажання стало збуватися. Правда, майклу довелося докласти масу зусиль, щоб покінчити з колишнім шлюбом з дочкою дипломата діандрою. Розлучення йому обійдеться в кілька десятків мільйонів доларів, передачею у власність колишньої дружини двох розкішних особняків. Суд також поставить дугласу в обов’язок піклуватися про сина, народженого в шлюбі з діандрою. Хоча це вже не хвилювало майкла, окриленого любов’ю до прекрасної кетрін. Він зробив їй пропозицію руки і серця, і кетрін погодилася. Закоханий по вуха майкл, що не зводить захоплених очей з майбутньої дружини, погодився на всі умови, висунуті красунею. У тому числі, і на складання шлюбного контракту, де чітко говорилося про те, що в разі зради дугласа, останній повинен виплачувати кетрін близько 10 млн.доларів за кожен рік прожитого разом сімейного життя.

У серпні 2000 року у кетрін народиться син ділан, а через чотири місяці майкл дуглас і кетрін зета-джонс зіграють розкішне весілля в нью-йоркському готелі «плаза». Незабаром зоряна сім’я поїде на бермуди, де в розкішному особняку, наодинці з мальовничою природою, яку тільки прикрашали величезні поля для гольфу, почнеться справжня ідилія, про яку доводиться тільки мріяти. Кетрін ніжно дбала про дитину, встигаючи займатися садівництвом і в’язанням. Через три роки у них народиться також дочка керіс. Майк виявився зразковим батьком і чоловіком: в голлівуді явно не очікували від нього таких разючих змін, пам’ятаючи про те, яким він раніше був. Затихли розмови і деяких злостивців, з піною у рота стверджують, що бідна уродженка уельсу спокусилася на нехиле стан дугласів і в будь-який момент готова кинути старого чоловіка. А незабаром вони і зовсім замовкнуть, коли стануть свідками того, як виходжувала кетрін важко хворого майкла. І все потім в один голос скажуть, що, завдяки силі любові цієї незвичайної жінки, дугласу вдалося перемогти рак гортані.

+4

Згадають вони й інший благородний вчинок кетрін зети-джонс, коли вона люто захищала в суді старшого сина майкла від першого шлюбу, обвинуваченого в зберіганні заборонених речовин. Правда, був у сімейному житті кетрін і майкла неприємний момент, який мало не послужив причиною розриву відносин. Мабуть, боротьба за здоров’я коханого чоловіка відняла багато сил у кетрін. Тому стреси і постійна напруга приведуть її в клініку. Лікарі поставлять їй діагноз – »біополярний розлад”. І тут, м’яко кажучи, дуже негарно поведе себе майкл дуглас. У 2013 році він привселюдно заявить, що, мовляв, втомився від вічної депресії дружини і хоче подати на розлучення. Шквал критики обрушиться на голову голлівудського актора: від нього відвернуться навіть близькі друзі. До честі майкла дугласа, він знайде в собі сили визнати сказане дурною помилкою. Незабаром сімейство дугласів повернеться до колишнього життя, де знову запанує любов і злагода.

Венера єрофєєва