Стан здоров’я лариси гузєєвої 17 жовтня 2021 року: знову погіршення

45

Ведуча програми ” давай одружимося!”вже більше трьох тижнів перебуває під наглядом лікарів у комунарці — головній коронавірусній лікарні країни. Ларису госпіталізували майже відразу після прибуття з криму, де вона проходила детокс-процедури для схуднення. На жаль, на півострові головна сваха країни підхопила ковід, і стан здоров’я лариси гузєєвої 17 жовтня 2021 року значно погіршився з того моменту.

Ще зовсім недавно ми раділи, отримуючи новини від самої артистки в instagram. Спочатку вона виклала фрагмент з радянського мультфільму» кошеня на ім’я гав”, пізніше поділилася щасливою дитячою пісенькою, заспіваною на зйомках.

«що мені вітер, що мені спека, що мені дощик проливний, коли мої друзі зі мною», — емоційно співала на архівних кадрах ведуча.

Стан телеведучої явно йшло на поправку і армія відданих фанатів змогла зітхнути спокійно.

Ось тільки напередодні стало відомо — стан лариси гузєєвої 17 жовтня 2021 року погіршився. Поразка легенів зросла до 65%. Про це повідомило джерело 5-tv.ru. У той же час сатурація (насичення крові киснем) артистки залишається в нормі. Лікарі продовжують ретельно стежити за станом знаменитості і не дають ніяких прогнозів. Питання про виписку артистки поки не стоїть.

Спочатку в лікарню лариса гузєєва прибула без видимого ураження легень, і лише через кілька днів лікарі встановили, що ковід торкнувся 7% легеневої тканини. Ще через якийсь час відсоток ураження піднявся до 50 (ліва легеня) і 60 (права). Медики запропонували зірці переливання плазми, проте вона відмовилася, розсудивши, що цей спосіб лікування не виправданий.

Зараз залишається лише сподіватися, що лікарі скоро поставлять ларису гузєєву на ноги. Можливо після виходу з лікарні вона задумається про вакцинацію. Щеплення у неї не виявилося, причому, як з’ясувалося, члени сім’ї вмовляли телеведучу поставити укол від коронавірусу.

“у нас в родині я вакцинувався, син і дочка вакцинувалися, ларису переконували:“ти теж прищепи”. Вона відмовилася і поїхала на зйомки в крим», — розповів чоловік телезірки ігор бухаров на зустрічі з колегами.

На даний момент актриса намагається триматися бадьоро, а стан здоров’я лариси гузеевой 17 жовтня 2021 року цілком і повністю залежить від методики лікування.

Апалина анна