Напередодні 40-річчя ксенія собчак знялася в образі «блондинки в шоколаді»

42

У ксенії собчак зараз справи йдуть не найкращим чином — то потрапить в аварію зі смертельним результатом (і навіть там виявиться винна, хоч і не сиділа за кермом), то перегне палицю з лгбт-заграваннями і в підсумку виявиться фігурантом кримінальної справи про пропаганду нетрадиційних відносин.

Втім, невгамовну ксенію з сідла ніщо і ніхто не виб’є. Розгляди з приводу дтп, наслідки поцілунку з івлєєвої та інші неприємні перипетії життя не завадили доньці першого мера санкт-петербурга напередодні 40-річчя знятися в незвичайній фотосесії, стати головною героїнею листопадового випуску tatler і прикрасити своєю персоною обкладинку видання.

view this post on instagram

A post shared by tatler_russia (@tatler_russia)

Але ось чого ми ніяк не могли очікувати від собчак, так це образу, в якому вона постала на глянцевих сторінках журналу — це ж ксенія зразка 2007-го! практично один в один вона повторила луки, в яких запалювала під час зйомок шоу «блондинка в шоколаді».

Тут тобі і нарощене волосся, і величезні окуляри, і сережки-кільця. Але ж нам здавалося, що гламурний період ксенії залишився в далекому минулому, і навіть для фотосесії собчак не погодиться брати участь в таких експериментах з «подорожами в часі». Ан ні. Дружина костянтина богомолова готова на багато що, і навіть на це.

«я доросла до того, що мені в кайф знятися в рожевих окулярах і ще більш рожевому blumarine, постебаться в жанрі “двадцять років потому”», — зазначила ксенія.

Ксенія в черговий раз відхрестилася від клейма» дочка собчака”, яке тягнеться за нею вже не перший рік. Після сочинської аварії за участю ксенії анатоліївни, в якій загинула дівчина і постраждали ще двоє, в мережі знову заговорили: «вона нічого б не домоглася без прізвища відомого пітерського чиновника і грошей».

Собчак категорично зазначила, що вона все одно всього домоглася б, нехай і без золотої ложки в роті.

«я б своє взяла», — сказала вона. І ми не сумніваємося.

123…17

Ксенія анатоліївна собчак народилася в санкт-петербурзі 5 листопада 1981 року

дивитися галерею