Популярна блогерка прифотошопила себе до ейфелевої вежі, але забула про тінь

40

Британська красуня-блондинка може похвалитися 1,5-мільйонною армією передплатників, власним б’юті-брендом і колекцією одягу і неймовірними гонорарами за рекламу.

Зрозуміло, у своєму блозі джесс показує своє розкішне життя. До локдауну вона викладала фото то з лас-вегаса, то з дубая, то з чергових райських островів. Але пандемія внесла свої корективи, а по поїздках хант, судячи з усього дуже сумує. Та й похвалитися новими знімками в чергових розкішних локаціях дуже хочеться.

Ось джесс і вирішила викласти пару знімків і коротке відео, де вона йде по шосе по нічному парижу, а на задньому тлі світиться ейфелева вежа. Тільки передплатники відразу розкусили фейк.

Спочатку під її фото з’явилися їдкі коментарі про фотошоп, потім відео джесс з’явилося в акаунті celeb spellcheck (тут збирають фотопромахи знаменитостей) з підписом: «я теж подорожую з photoshop». Ну а потім хант стала справжньою героїнею зарубіжних змі. Адже зараз західні зірки все рідше зловживають ретушшю і фоторедакторами, роблячи ставку на природність. Так що промах популярної блогерки непоміченим не залишився.

Інтернет-користувачі помітили і те, що джесс не відкидає ніякої тіні, і її непропорційні в порівнянні з лініями на дорозі ступні, і надто вже безтурботна поведінка для дівчини, яка розгулює між машинами на дорозі.

Втім, сама хант з цього приводу нітрохи не засмучується. Вона, як і більшість інстадив, вважає: головне, щоб про тебе говорили. А погане або хороше-це вже не настільки важливо.

+21

Ліда буслаєва