Кетрін зета-джонс: фільми з її участю

63

небагатьом актрисам вдається поєднати кар’єру і особисте життя. Щасливим винятком стала актриса кетрін зета-джонс. Фільми з її участю цінують критики і любить публіка. Добірка картин з актрисою допоможе вибрати кращий фільм для перегляду.

Ось список популярних картин з її участю:

«титанік» (1996)

Фільм джеймса кемерона зробив британську актрису відомою. Кетрін зета-джонс знялася в дуеті з пітером галлахером. У фільмі переплелися дві любовні лінії.

Непотоплюваний «титанік» відправився в єдиний рейс. На борту сплелися долі незнайомих людей з першого і третього класу. Серед них-ізабелла і вінн — молоді закохані. Надії і мрії героїв розбиваються об айсберг в квітні 1912 року.

Прем’єру картини подивився стівен спілберг, який рекомендував кетрін режисерові «маски зорро» мартіну кемпбеллу.

” маска зорро» (1998)

У вестерні актриса зіграла дочку старого зорро у виконанні ентоні хопкінса.

Зорро-борець за справедливість. Він дарує людям надію на порятунок від зла. Після ув’язнення в темницю старець знаходить собі молодого і гарячого наступника. Маска зробила його невловимим месником, який закохався в дочку свого ватажка.

Кетрін зета-джонс відмінно вжилася в роль завдяки урокам фехтування. А заняття танцями допомогли передати природну грацію героїні.

Стрічка миттєво стала хітом. На прем’єрі фільму актриса познайомилася з майбутнім чоловіком майклом дугласом.

Головна роль в пригодницькому фільмі дісталася антоніо бандерасу (»інший чоловік”).

” чикаго» (2002)

Актриса приступила до ролі в мюзиклі «чикаго» відразу після декретної відпустки.

У картині кетрін зіграла велму келлі — зірку клубу танцівниць. У парі з нею знялася рене зеллвегер, якій дісталася роль безізвестной танцівниці роксі.

Сюжет розвивається стрімко. Дві жінки скоїли вбивство, після чого починається їх протистояння у в’язниці. Кожна прагне зачарувати кращого адвоката, щоб вижити.

Роль велми принесла кетрін зете-джонс “оскар” як кращій актрисі.

Крім зети-джонс, в мюзиклі знялися річард гір (»хатіко: найвірніший друг«), куїн латіфа (»чудеса з небес”).

” нестерпна жорстокість» (2003)

У цій картині актриса знялася відразу після народження другої дитини.

У фільмі «нестерпна жорстокість» кетрін зета-джонс зіграла сексапільну стерву. Її героїня-шлюбна аферистка, яка обманює нафтового магната. Відомий адвокат береться вивести мерилін на чисту воду.

Партнером зети став джорж клуні. Після цієї картини пішов спільний фільм»дванадцять друзів оушена”. Також у стрічці знялися: джеффрі раш (»фріда«,» король говорить«), річард дженкінс (»північна країна”).

читайте також: фільми з крістен стюарт у головній ролі: список

” дванадцять друзів оушена» (2004)

Картина стівена спілберга зібрала в прокаті 350 мільйонів доларів.

У фільмі «дванадцять друзів оушена» кетрін зета-джонс постала в ролі ізабель лахірі. Жінка закохана в расті, якого зіграв бред пітт. Ризикова команда з 12 друзів оушена вирішила пограбувати багатіїв старого світу.

Головного героя, денні оушена, зіграв джордж клуні. Його друзі не менш відомі актори голлівуду: метт деймон (»ультиматум борна«), джулія робертс (»красуня«), венсан кассель (»багряні річки”).

” смак до життя» (2007)

Фільм витриманий в традиціях сімейної мелодрами. Завдяки грі кетрін зети-джонс картина стала комерційно успішною.

У кращого кухаря нью-йорка, кейт армстронг, загинула сестра. Вона більше не працює, як раніше, тому їй дають помічника. Між героями спалахнуло суперництво, яке переросло в пристрасть.

Партнерами кетрін у стрічці стали аарон екхарт («кроляча нора»), ебігейл бреслін («маленька міс щастя»).

” фортуна вегаса» (2012)

Стрічка зібрала відмінний акторський склад. У головних ролях задіяні брюс вілліс (»міцний горішок«) і вінс вон (»справжній детектив”). Кетрін зете-джонс дісталася роль нестерпної дружини туліп.

Сюжет розгортається в лас-вегасі. Молода стриптизерка бетт (хол), влаштувалася на роботу в букмекерську контору, власник якої — дінк (вілліс).

Бетт приносить удачу бізнесу і закохується в боса. Але стервозна дружина дінка незадоволена тим, що відбувається. Долі героїв кардинально змінюються.

Також у фільмі зіграли: ребекка холл («вікі крістіна барселона»), джошуа джексон («бухта доусона»), джон керролл лінч («острів проклятих»).

” побічний ефект» (2013)

Психологічний трилер від режисера стівена содерберга по-новому розкрив талант актриси. Кетрін постала в ролі доктора-психіатра вікторії сіберт.

Молода дівчина емілі знаходиться в депресії і намагається покінчити з життям. Вікторія призначила дівчині препарат, який тимчасово допоміг емілі.

Несподівано у ліки проявився побічний ефект. У нападі сомнамбулізму дівчина вбила чоловіка.

Захоплюючий фільм з несподіваною розв’язкою брав участь у конкурсі 63-го берлінського кінофестивалю. У стрічці знялися: джуд лоу (»шерлок холмс«), руні мара (»керол«), ченнінг татум (»крок вперед”).

“ред 2» (2013)

У продовженні комедійного бойовика» ред” до основного акторського складу приєдналася кетрін зета-джонс. Фільм знятий за мотивами коміксу»червоний”. Режисер кінострічки-дін парізо (»у пошуках галактики”).

Актриса зіграла російську розвідницю катю петрокович, яка допомогла відставним агентам цру боротися з ворогом.

Хвацько закручений сюжет в комплекті з зірками голлівуду утворив неймовірний коктейль емоцій.

На момент зйомок акторам вже стукнуло по 50-70 років, але вони молоді душею. Партнерами кетрін стали: брюс вілліс (»п’ятий елемент«), джон малкович (»підміна«), хелен міррен (»калігула«), ентоні хопкінс (»мовчання ягнят”).

Завдяки чудовій грі актриси будь насолодиться переглядом комедій, бойовиків і трилерів. Такі фільми, як» маска зорро «і» легенда зорро”, відносяться до найбільш захоплюючим в її кар’єрі.

читайте також: моніка беллуччі: фільми з її участю