Кайлі дженнер підтвердила вагітність і показала живіт

54

Знаменита сім’я кардашьян-дженнер незабаром стане ще більше! в кінці цього року або початку наступного на світ з’явиться друга дитина кайлі і її бойфренда тревіса скотта. Нагадаємо, у хлопців вже є просто чарівна дочка стормі. Цікаво, хто буде на цей раз-хлопчик чи дівчинка?

Поява стормі була оповита таємницею — про дитину світ дізнався через кілька днів після її народження. І як дженнер вдавалося приховувати вагітність всі 9 місяців? в її-то сім’ї, де все напоказ! але, мабуть, кайлі вирішила, що той щасливий період вона повинна прожити лише з найближчими — і родичі не стали з нею сперечатися.

Того року вийшло все по-іншому. У середині серпня фанати кайлі впевнено заявили: вона вагітна! висновок був зроблений по … Нігтям дженнер.

Передплатники помітили, що знаменитість не змінила манікюр, який зробила два місяці тому. Фанати дівчини навіть не сумнівалися: на честь свята кайлі опублікувала старий знімок, тому що в такому вбранні і з таким манікюром вони її вже бачили.

Так це чи ні, ми навряд чи дізнаємося, але те, що на той раз дженнер не стала тягнути з офіційною заявою-факт! і знову зворушливе відео, в якому зображений і тест з радісним повідомленням, і реакція тревіса скотта, і момент, коли про швидке народження чергового онука (або внучки) дізналася кріс дженнер.

У модних колах кажуть, що кайлі хотіла зробити офіційну заяву на червоній доріжці met gala, яка пройде в нью-йорку вже 13 вересня, але чомусь змінила своїм планам.

У будь-якому випадку з нетерпінням будемо чекати її вихід-впевнені, образ буде бомбічним!

Впевнені ми і в тому, що пишне весілля кайлі і тревіса не за горами. Досі ніхто так і не знає, чи були у них заручини або навіть таємне весілля, але тепер все є для того, щоб вимовити клятви один одному публічно.

Пара розлучалася, але вирішила дати своїм відносинам другий шанс – в червні вони разом з’явилися на благодійному вечорі в нью-йорку і не приховували ніжних почуттів, тримаючись за руки і обіймаючи один одного прямо на червоній доріжці. Вийшовши на сцену, щоб отримати нагороду, тревіс звернувся з кайлі і дочки: “стормі, я люблю тебе. Женушка, і тебе я теж люблю!”

Так що, хлопці, ми чекаємо народження вашої другої дитини, а після хочемо хоча б віртуально, але бути присутнім на весіллі!

Олена петровська