Падчерка норкіна змушена воювати за аліменти з колишнім чоловіком

53

Зовсім недавно ведучий нтв андрій норкін знову зв’язав себе узами шлюбу. Він одружився через рік після смерті дружини.

Його обраницею стала ірина бородіна, у якої двоє дорослих дочок — варвара і дарина. Остання поодинці виховує двох дітей і веде з колишнім чоловіком запеклу боротьбу за аліменти.

Про свої тяготи і поневіряння дарина повідомила в соцмережі. Молода мама зізнається, що її дуже турбує майбутнє сім’ї, так як вона не має стабільного заробітку, а на колишнього чоловіка немає ніякої надії.

” ніколи не скаржуся на своє життя і вважаю, що непогано живу. Більш того, вдячна долі за те, що маю», — пише дівчина.

На щастя, у неї є своя житлоплоща, так як багато мам-одиначки змушені знімати житло, а це не тільки додає зайвих витрат, але і позбавляє стабільності.

Тим, хто не знає, як складно виховувати дітей поодинці, дарина пропонує порахувати: оренда квартири, оплата комуналки, школа, садок, репетитор, няня, одяг і взуття, продукти. На все це матері-одиночці доводиться заробляти самостійно, так як розраховувати на допомогу батька дітей доводиться не часто.

” окей, зараз при бажанні можна багато заробити, були б голова і руки-ноги. Але де взяти час, коли до тебе намертво прив’язані дві маленькі людини, життя і здоров’я (в тому числі психічне) яких повністю в твоїх руках?» – нарікає бородіна в соцмережі.

Вона міркує, спираючись на власний досвід — ось уже багато діток воює з колишнім чоловіком, який відмовляється забезпечувати дітей.

” де взяти час на суди з недбайливим батьком-аліментником, який вважає, що на 5 тисяч рублів на місяць дитина може комфортно жити? де взяти сили бути хорошою, ласкавою мамою, коли всередині все вигоріло дотла, а на хорошого психолога немає часу або грошей?» – ділиться своїм болем дарина.

Вона зізнається, що день у день вирішує безліч проблем, але поки змінити ситуацію не вдається.

«така розплата за помилки вибору, зробленого колись. Але де взяти сили… Хочеться вже просто жити», — розговорилася вона.

123…12

Андрій норкін — відомий ведучий

дивитися галерею

Олена акімова