Гігант у тейлор і сапфір кейт: до непристойності дорогі обручки

53

В ідеальному світі хочеться всього раз в житті відповісти згодою на питання ” ти вийдеш за мене?». Не у всіх наших героїнь трапилася така історія кохання, зате на пам’ять залишилося багатомільйонне нагадування про той чудовий день. Чоловіки, як то кажуть в розхожій жарті, приходять і йдуть, а ось кращі друзі жінок залишаються назавжди, а іноді навіть передаються з покоління в покоління — з чоловіками так точно не вийде.

Іноді заручні кільця коштують настільки непристойно дорого, що навіть заможні зірки бережуть їх в скриньках, надягаючи на найурочистіші заходи. Тому фотографії з цими каменями нескінченності рідкісні і цінні — ще б пак, не кожен день в кадр потрапляє коштовність вартістю в будиночок під парижем.

Пропонуємо згадати найкращі знімки, які роками, а то й десятиліттями викликають заздрість — і білу, і чорну, і в смарагдовому огранюванні.

У своїй пісні love don’t cost a thing дженніфер лопес стверджує, що любов не коштує нічого, але ось її третьому чоловікові заради коханої довелося попрощатися з мінімум 4 мільйонами доларів (більше 284 мільйонів рублів). Стільки довелося віддати за блакитний діамант harry winston вагою 8.5 карат і підтвердження своїх серйозних намірів. Серйозніше не був налаштований навіть бен аффлек – його подарунок був менше на 2.4 карата.

І якщо з кільцем від аффлека зірка попрощалася майже без роздумів і швидко повернула прикрасу екс-нареченому, то з діамантом від марка вирішила розлучитися красивіше — використовувати для благодійності. Говорили, що за свій лот дженніфер виручила ті ж стартові 4 мільйони доларів і у себе, як і обіцяла, не залишила.

Може бути, хтось і думав, що гвен стефані вийде за блейка шелтона без зайвої помпи, але її шанувальники знали напевно, що такого ніколи не трапиться. І, природно, вони вірили в те, що зірка похвалиться своєю обручкою, і не раз. Просили-дивіться: у 51 рік гвен отримала один з найшикарніших дорогоцінних подарунків. Якщо раптом вас заплутало фото з “обвісом”, підказуємо: увага на безіменний палець лівої руки.

Стефані дістався діамант смарагдового огранювання вагою 8 карат з двома невеликими каменями з боків кільця. Укупі з білим золотом прикраса може коштувати приблизно півмільйона доларів (35 з половиною мільйонів рублів). Власне, від блейка шелтона ми і не очікували щось менш ефектне, все-таки він входить в топ американських виконавців і непогано заробляє.

А гвен і зовсім передбачила свою долю в пісні rich girl — це кільце точно для неї.

Кільце, яке принц вільям подарував кейт міддлтон, теж коштує приблизно півмільйона доларів, але насправді воно просто безцінне. Прикрасу свого часу носила принцеса діана. До речі, вибрав його не принц чарльз, а сама його наречена — в той особливий вечір спадкоємець британського престолу запропонував діані взяти одну з прикрас з королівської скарбниці, яке стане символом їх майбутнього шлюбу.

Принцеса обожнювала сапфіри, тому вибрала кільце з ним і ще 14-ма діамантами. Найцікавіше, що після смерті матері цю прикрасу забрав собі принц гаррі, але передав його братові, коли той вирішив зробити пропозицію кейт. Який зворушливий жест! особливо сумно згадувати його тепер, коли принци посварилися. Сподіваємося, що сімейні узи все-таки переможуть, адже вони, як коштовності, вічні.

А ось це колечко ви ніколи і ні за що не сплутаєте ні з чим іншим. Виготовленням прикраси для скарлетт йоханссон займався особисто джеймс де живанши. Колін джост постарався: для своєї коханої він вибрав унікальний дизайн з чорною основою і грушоподібним жовтим діамантом в 11 карат. Прикраса вийшло дивовижним, але продуманим: довгаста форма каменю візуально подовжує пальці і робить їх тонше.

За оцінками експертів, творіння ювелірного дому taffin обійшлося джосту в 400 тисяч доларів (28 мільйонів рублів). Здається, що діамант ніби ширяє над пальцем, не маючи під собою видимої основи. Може бути, це метафора окрилює любові скарлетт і коліна? якщо так, то вельми ефектна. І дорога.

Кім кардашьян могла б вже зібрати колекцію обручок: по одному від кожного з трьох чоловіків плюс ще одне від каньє, яке репер вручив їй замість вкраденої коштовності.

Правда, не всі прикраси залишилися у володінні зірки: подарунок від кріса хамфріса, наприклад, пішов з аукціону за 749 тисяч доларів. Екс-чоловік кардашьян трохи засмутився: він-то купував його за два мільйони доларів, а продав так невигідно…

Каньє, як ми вже згадали, свій презент не тільки не відібрав, але і примножив. Перше кільце lorraine schwartz з діамантом в 15 карат він презентував кім в 2013 році, а два роки по тому вручив їй нову прикрасу з каменем в 20 карат — така краса оцінювалася приблизно у вісім мільйонів доларів (стільки, до речі, коштує будинок барака обами). Що сказати: може, у уеста і безліч гріхів, але скупість до них точно не відноситься.

Елізабет тейлор володіла офіційно найдорожчим каблучкою в історії. Тренувати безіменний палець для важких каменів вона почала з подачі третього чоловіка майкла тодда. Той подарував своїй нареченій прикрасу в 29.4 карат-плани на красуню у нього, мабуть, були великі.

П’ятий чоловік елізабет, річард бертон, зробив для неї сюрприз на століття. Незважаючи на те, що закохані одружилися двічі, актор так і не зробив пропозицію, як годиться. Зате залишив тейлор на пам’ять кільце з 33-каратним діамантом. У каменю навіть є своє ім’я – »крупп”. Не знаємо, як елізабет вдавалося носити таку тяжкість, хоча своя ноша, напевно, не тягне. Тим більше, якщо вона виглядає, як «крупп».

Єлизавета чепрасова