Колишній чоловік іди галич пожартував над їхнім невдалим шлюбом

65

Галич і басієв одружилися в 2018 році, а вже в 2021-му заявили про розлучення. У цьому нетривалому шлюбі у пари народився син. І незважаючи на згаслу любов, знаменитостям вдалося зберегти нормальне спілкування. Правда, зрідка в своїх мікроблогах вони жартують на тему шлюбу.

Днями алан показав в сторіс, як він прочищає засмітилися труби в раковині. Блогер зауважив, що у нього відмінно вийшло впоратися, тому якщо з «instagram» не зростеться, то він знає, чим зможе заробляти собі на життя.

Якщо раптом у мене не зростеться з блогерством, то буду працювати чоловіком на годину, тому що чоловіком на два роки я вже знаю як працювати. Так, не зовсім вдало, але з чоловіком на годину буде легше», — пожартував басієв.

До речі, колишнє подружжя досі так і не озвучив справжню причину розлучення. Шанувальники висували кілька версій. Наприклад, що в якийсь момент іда стала заробляти більше, саме в родині почався розлад. Але галич жорстко відреагувала на подібні висловлювання, помітивши, що може дозволити собі любити людину не за гроші, а просто так.

Останнім часом галич часто з’являється на різних заходах в напівпрозорих нарядах. Хоча ще кілька місяців тому молода матуся заявляла, що моторошно соромиться свого тіла після пологів. Правда, опубліковані нею фотографії говорять про зворотне.