Від експериментів з кольором волосся до знаменитої чубчика: як змінювався б’юті-образ лободи

45

Стиль світлани лободи завжди був втіленням жіночності, чуттєвості і сексуальності. Знаменита (тепер уже) блондинка завжди була у відмінній фізичній формі. Уродженка україни все життя займається спортом, хореографією, правильно харчується і ходить до косметолога, хоч і дякує генетику за свою природну красу.

Моя дієта-це всяка відсутність дієт. Я знаю, що необхідно їсти мінімум п’ять разів на день маленькими порціями. Є правила, яким я намагаюся слідувати. Ранок починаю зі склянки теплої води з лимоном, через півгодини їм будь-якого виду кашу, щоб зарядитися силами. В обід-обов’язково суп (до речі, найсмачніший готує моя мама). А на вечерю-риба, салати або інші легкі страви. Також протягом дня я п’ю багато води і балую себе фрешами», — розповідала артистка про своє харчування.

Співачка з самого початку кар’єри виділялася своєю унікальністю і привабливістю, а довгі стрункі ноги, розкішне волосся і пишні чуттєві губи стали буквально візитною карткою зірки.

фотоlegion mediaфотоlegion media

У червні 2004 року артистка прийшла в знамениту групу, змінивши на посаді анну седокову. Дивно, але шанувальники відразу ж прийняли нову учасницю, і дівчина незабаром покинула ансамбль, знявшись лише в одному кліпі групи на пісню «біологія». У той час лобода запам’яталася фанатам як «руденька з „віа гри“», тому що носила темне волосся бурштинового відтінку.

Після відходу з групи артистка почала нове творче життя — зайнялася сольним співом. Зі змінами в кар’єрі світлана лобода змінила і образ. У 2009 році вона представила україну на «євробаченні» і з’явилася там вже блондинкою. Але не такий, як зараз, а все ще з рудуватим відтінком. Тоді її розкішні кучеряве волосся і ефектний макіяж викликали справжній фурор.

Вже пізніше співачка стала яскраво вираженою блондинкою і після цього, здається, з експериментами, що стосуються кольору волосся, вирішила зав’язати. Чого не можна сказати про зачіску. Кілька років тому світлана зважилася на похід до стиліста і вийшла звідти з новою стрижкою. Так і з’явилася “знаменита чубчик лободи”, яка, здається, не йде практично нікому, крім знаменитої суперзірки.

У різний час дівчина носила волосся до плечей, робила голлівудські хвилі, випрямляла локони, щоб потім зробити неймовірне афро, або ж заплітала звичайні кіски. Макіяжі зірки на концертах і світських заходах теж завжди різні і яскраві: від креативних кольорових смокі до голлівудських стрілок і червоних губ. А ось в звичайному житті мама двох дітей вибирає нюдовий, спокійний мейк: коричневі і рожеві відтінки помади і нейтральні тіні. Поп-діва не боїться експериментів і завжди виглядає приголомшливо!

Пропонуємо разом з нами подивитися найефектніші б’юті-образи світлани лободи

+13

Таїсія ступіна