Стильно і тепло: модні шапки на осінь до 1000 рублів

53

При виборі головного убору необхідно обов’язково враховувати риси обличчя і цветотип зовнішності. Якщо у вас великі риси обличчя, розгляньте варіанти грубої в’язки.

Розбираємося, на які моделі звернути увагу цієї осені.

Біні

Мабуть, це найпопулярніша модель сезону, яка в минулому міцно асоціювалася лише з уніформою робітників, а потім щільно осіла в гардеробах студентів і учнів. Та й з універсальністю біні навряд чи може зрівнятися будь-яка інша модель: вона ідеально міксується як з повсякденними, так і з вечірніми образами. Правда, є і невеликий мінус: варіант, ледь прикриває вуха, навряд чи можна назвати пристосованим для наших широт. Але не тут-то було: досить відігнути краю шапки, і ви вже сміливо можете радувати оточуючих своїм стильним цибулею.

Грубої в’язки з помпоном

Погодьтеся, важко не впасти в ностальгію і не згадати про дитинство при вигляді шапки об’ємної в’язки з помпоном. Однак пам’ятайте: тут важливо знати міру-подібні моделі ніяк не поєднуються зі стилем casual. А ось для вихідних або прогулянок вони підійдуть ідеально, склавши стильну пару пальто oversize-крою або пуховику.

З принтами

Незважаючи на те що в моду знову повернувся мінімалізм, а пастельні відтінки відвоювали першість у неонових кольорів, не можна забувати і про принтах. В тренді-геометрія (смужка або квадрати), а також непомітні малюнки у вигляді логотипів брендів або невеликих написів.

У галереї ми зібрали для вас кілька стильних шапок на холодну осінь, які можна купити вже зараз.

+3

Анна морозова