Незвично і зі смаком: 30 стріт-стайл образів на осінь

38

Натхнення можна черпати не тільки дивлячись на творіння дизайнерів під час показів, але і в повсякденному житті. Street style образи не менш цінне джерело модного натхнення, ніж модні покази. Ретельно продумані наряди можна сміливо брати на замітку.

Дублянки, оверсайз пальто, піджаки з щільних тканин, штани із завищеною талією і взуття на масивній підошві — осінь надала модницям величезний простір для модних експериментів в стилі street style. Шуби зі штучного хутра в поєднанні з трикотажними сукнями вільного крою, яскраві аксесуари, насичені кольори.

Восени 2021 зверніть увагу на розслабленість в образі, чіткі силуети, зручність і сексуальність. Дівчата не соромляться з’єднувати в одному образі розкішні шпильки і простакуватий денім, светри бойфренда з елегантними міні, класичні блакитні джинси з жіночними топами і багато іншого.

Ніколи не втратить актуальності і, мабуть, назавжди залишиться в списку головних must-have власний неповторний стиль. Винятковість і оригінальність — ось те, що зараз особливо в тренді. До власного впізнаваного стилю прагнуть всі модниці. Представляємо вашій увазі 30 стильних осінніх образів на кожен день, які точно підкреслять ваш бездоганний смак!

+24

Анна морозова