У робертс, перрі та інших з’явилися двійники, і це теж зірки

40

Кажуть, у кожної людини на землі є двійник. І у знаменитостей світової величини теж. А іноді дві зірки виявляються так схожі один на одного, що диву даєшся. Нещодавно шанувальники оторопіли від спільного фото джулії робертс і гвінет пелтроу. Актриси виглядають на селфі як близнючки.

Розріз і колір очей, овал обличчя, волосся — раніше ми і не здогадувалися, що ці красуні так схожі. Шкода, що на цьому знімку вони зображені не в повний зріст — тоді схожість була б повною. Адже у обох актрис однаковий зріст (1,75 м) і худорляві фігури.

Схоже, селебріті варто частіше потрапляти разом в кадр, тоді шанувальникам відкриється багато всього цікавого.

Вогненно-руді красуні російського кіно катерина копанова і катерина дубакіна крім однакового імені ще й виглядають, як сестри. У актрис одна форма носа, губ і обличчя. Неймовірна схожість!

У це дуже складно повірити, але на знімках нижче дійсно дві різні людини — актори володимир вдовиченков і дмитро орлов. Знаменитостей не рідко плутають самі шанувальники і не дивно, адже володимир і дмитро схожі як дві краплі води!

Крім того, що джессіка честейн і брайс даллас ховард обидві вогненно-руді, актриси мають ще й схожі риси обличчя. Навіть на спільній фотографії голлівудські красуні виглядають, як рідні сестри.

Самі актриси зої салдана і тенді ньютон вже сміються, коли їх плутають. Дивно, але зірок голлівуду іноді не можуть відрізнити ні шанувальники, ні папараці.

Схожість між кеті перрі і зоуї дешанель громадськість помітила давно, а як неодноразово зізнавалися знаменитості — їх абсолютно не бентежить цей факт.

До фотографії з каннського кінофестивалю, де зображені белла хадід і карла бруні , ніхто не замислювався про те, що 21-річна модель так схожа на свою французьку колегу. А виявилося, незважаючи на те що карлі вже 50 років, виглядає вона як близнюк белли.

А нещодавно навіть у герцогині сассекської з’явилася сестра-близнюк, яка схожа на меган маркл більше, ніж її рідна сестра. Знайомтеся: еріка лорен , американська модель plus-size.

І справді дівчата дуже схожі: у них однаковий колір очей, схожий ніс, форма губ і навіть овал обличчя. Відтінок волосся у них трохи різниться, втім, як і форма брів, однак це помітно, коли сильно придивитися. Так що єдине, по суті, відмінність між меган і ерікою — фігура: у другій вона більш пишна і повністю виправдовує звання plus-size.

Ми зібрали в одній галереї і інших зіркових двійників: придивіться-адже вони неймовірно схожі!

+4