Атракціон небаченої щедрості: зірки, чиї рідкісні фото з дітьми ми побачили цієї весни

50

Кеті перрі і орландо блум

Кеті і орландо в минулому році вперше стали батьками — у них народилася дочка дейзі. Пара поки не зважилася розмістити фото малятка в своїх мікроблогах, зате папараці вдалося зняти батьків і їх дитину.

Нещодавно перрі гуляла з дочкою в зоряному районі монтесіто в каліфорнії, а кадри, які були зроблені фотографами, тут же потрапили в мережу. До речі, раніше співачка і її коханий відпочивали на гаваях: тоді папараці помітили на руці у кеті кільце, яке дуже схоже на обручку.

Багато хто припустив, що пара зіграла таємне весілля. Торжество мало відбутися ще в минулому році, але через пандемію коронавірусу актор і виконавиця скасували його.

Аманда сейфрід

У вересні 2020 року аманда в другій стала мамою — у актриси і її чоловіка томаса садоскі народився син. Тоді радісною новиною поділилася сама зірка: вона розмістила знімок малюка в профілі благодійної організації war child.

Сейфрід-одна з потайливих знаменитостей, яка не любить розповідати громадськості про своє особисте життя. Мало того, що з минулого року актриса не показувала свого сина, так вона досі не розповіла, як його назвала.

Втім, кілька днів тому вона вирішила порадувати шанувальників рідкісним кадром свого малюка. На знімку хлопчик, лежачи в дитячому кріслі, тягнеться до їх собаці на прізвисько фінн. Але обличчя малюка аманда так і не захотіла показувати.

Минулого року мамою стала і відома модель. У джіджі і її коханого, співака зейна маліка, народилася дочка, яку назвали хай. Хадід дуже рідко викладала вагітні фото, і ще рідше в її мікроблозі з’являються кадри з малятком.

Однак кілька днів тому на честь великодня джіджі вирішила показати рідкісне фото хай. “наш маленький зайчик. Перший великдень», — підписала кадр зірка.

Марина кравець

Навесні цього року марина брала участь у популярному шоу «маска». У підсумку актрису, яка виступає в костюмі сонця, розсекретили, а незабаром вона вперше показала свою дочку вероніку. Дівчинка народилася ще рік тому.

Кравець записала гумористичне відео, де вони разом з чоловіком аркадієм водаховим ворожать, хто ж ховається під цією маскою. У кадр потрапила і вероніка, якій 4 квітня виповнився рік. На честь першого дня народження гумористка розмістила в мікроблозі спільне фото з дочкою.

Дмитро монатік

На початку квітня відомий співак вперше показав своїх старших синів. Монатік став героєм нового номера журналу l’officiel, на обкладинці якого він з’явився разом з дітьми і дружиною іриною демічевою.

” прийшов час дані і платоше показати свої обличчя. Це повинно було статися. Я ділюся своїми досягненнями, невдачами, перемогами, творчістю публічно. Але головне досягнення-це ж вони. Діти-моя головна гордість і, безумовно, найкраще, що сталося зі мною в житті», — повідомив артист.

Марія порошина

джерело: кадр з передачі «коли всі вдома»

У 2019 році марія вп’яте стала мамою — у неї народився довгоочікуваний син андрій. Протягом двох років актриса лише зрідка викладала в мікроблозі фото дитини, але ніколи не показувала його обличчя. Нещодавно вона стала героїнею шоу “коли всі вдома” і познайомила шанувальників з усіма своїми дітьми.

За загальним столом разом з порошиною сиділи батько і три старші дочки: поліна, серафима і груня. А ось молодша глафіра перебувала разом з братом андрієм в спальні. Обличчя сина марія так і не наважилася показати.