Зірка запалилася! на “новому радіо” підбили підсумки “музикастингу»

45

Дует a * nik&ignat izotov з піснею» пам’ять про неї” обрали слухачі та зіркове журі. Тепер артистів чекає масована розкрутка по системі» все включено”: контракт на запис і випуск синглу, його подальша ротація на радіостанції, зйомка кліпу і, звичайно, гарантоване включення в лайн-ап одного з кращих музичних фестивалів країни — vk fest 2022.

Переможці-гнат ізотов і микита андреянов — родом з казані. Артисти знайомі давно, а пару років тому вирішили об’єднатися в хіп-хоп тандем. Гнат пише музику, а микита відповідає за тексти. Ще кілька місяців тому перший виступав з класичним репертуаром на естрадних концертах, а другий працював на будівництві, але тепер обидва готуються до підкорення чартів:

Всім спасибі за підтримку, нас просто трясе! ще тиждень тому ми собі й уявити не могли, що виграємо. Тепер ми зробимо все можливе, щоб виправдати очікування!”

Творчість початківців артистів виявилася близькою не тільки радіослухачам, які підтримали їх в онлайн-голосуванні, а й справжнім акулам шоу-бізнесу.

Нагадаємо, що дебютанти пройшли суворий відбір. Всього на участь в «музыкастинге 4.0» надійшло понад 5000 заявок з різних регіонів росії. Команда радіостанції відібрала 25 кращих претендентів, і вони з 4 по 8 жовтня виступили в суперсучасній студії «нового радіо». У фінал вийшли п’ятеро-саша воробйова (енгельс), demidova (москва), thefrodesdid (іркутськ), wattman (киренск, іркутська область) і a*nik&ignat izotov (казань).

Експертами конкурсу виступили зірки першої величини і справжні акули шоу-бізнесу-niletto, zivert, діма білан, йолка, група dabro, марі краймбрері, artik з дуету artik&asti, лоліта, ігор ніколаєв, а також генеральний продюсер «нового радіо» роман ємельянов, генеральний директор «першого музичного видавництва» марія опаріна і директор з розвитку музичних проектів vk костянтин сидорков.

Четвертий сезон “музикастинга” викликав небувалий ажіотаж серед аудиторії. Ролики з виступами конкурсантів зібрали понад 10 000 000 переглядів «вконтакте».

Підсумки проекту підвів генеральний продюсер “нового радіо” роман ємельянов. На його думку, четвертий сезон шоу став одним з найяскравіших подій сезону: «працюю на радіо вже 25 років, і крутіше конкурсів, ніж „музикастинг“, я не знаю. З кожним роком він набирає обертів і дозволяє відкрити нові імена, які потім дізнається вся країна. Дякуємо нашим партнерам за подальшу участь у долі артистів. І всім учасникам, які, я впевнений, отримали безцінний досвід і скористаються ним як трампліном, щоб стати великими професіоналами і яскравими зірками».

Фінал “музикастингу 4.0” та вибрані виступи конкурсантів доступні на muz.newradio.ru і на сторінці “нового радіо “”вконтакте”.