«зла відьма»: божена ринку пояснила, чому собчак сходять з рук всі конфлікти

47

Божена ринська пояснила, чому ксенія собчак може дозволити собі жартувати і насміхатися над будь-якою людиною, але при цьому їй все сходить з рук. Часом навіть дуже колючі жарти світської левиці покірно зносяться жертвою, і всі майстерно роблять вигляд, що нічого не сталося.

«собчак стебе і зачіпає всіх без розбору. У неї багато передплатників в instagram. І якщо є вибір між нею і образився, то завжди виберуть її”, – говорить божена.

Сьогодні відома блондинка стала законодавицею модних трендів, головною ведучою світських заходів і однією з найбільш обговорюваних персон в російських мас-медіа.

” вона володіє таким медійним вагою, що багато хто розуміє: не запросити злу відьму — собі дорожче. І вона така одна”, – розсудила журналістка.

Тому, на думку божени, у дружини костянтина богомолова є чому повчитися кожному.

«потрібно нарощувати біцуху, нарощувати медійну вагу», — уклала божена.

Поки божена в декреті, вона теж займається розкруткою соцмереж і просуванням власного телеграм-каналу.

У березні 2020 року, майже через рік після самогубства чоловіка, журналістка стала мамою. Про дитину пара подбала заздалегідь.

” у нас був запас готових ембріонів, так як довгий час не виходило завагітніти. Ми зробили готових діток, поки ігор був живий. І за допомогою сурогатної мами народили. Тобто я скористалася готовим біологічним матеріалом”, – пояснила журналістка.

Зараз маленькій дружині трохи більше року. До виходу з декрету божена сподівається розкрутити соцмережі і вирішити питання зі спадщиною чоловіка, за яке зараз бореться.

” моя дочка теж спадкоємиця. Мені зараз важко. Я тягну з себе жили, але у мене високомотивовані фахівці працюють”, – пояснила божена.

Після смерті чоловіка вона не отримала нічого — її не виявилося в заповіті, так як документ був складений багато років тому.

” ігор не забезпечив моє майбутнє йдучи. Заповіт було зроблено давно, зараз би він так не зробив”, – впевнена божена ринська.

123…10

Божена ринська-відома російська журналістка, оглядачка світської хроніки

дивитися галерею