Дочекалися! гарік харламов з’явився на заході в обнімку з катериною ковальчук

56

Про роман зірки comedy club гаріка харламова і актриси катерини ковальчук нам відомо вже давно. Практично відразу ж після розлучення з христиною асмус артиста стали помічати в компанії молодої красуні. Пара познайомилася на зйомках спільного проекту — серіалу «гусар», коли гуморист ще був одружений.

А вже через якийсь час парочку викрили за схожими фото і відео з однаковими локаціями. Закохані їздили разом відпочивати і, судячи з усього, вже живуть разом.

Якщо раніше артисти ретельно приховували свій роман, то тепер «сором пропало». Наприклад, катерина вже якийсь час коментує фотографії коханого і навіть публікує знімки з його квартири.

А днями закохані офіційно довели, що більше не приховують свої стосунки і навіть з’явилися разом на заході. Гарік і катерина в обнімку прийшли на вечір на честь відкриття ресторану hot dog bulldog.

Пара не ховалася від очей гостей і навіть фотографувалася з шанувальниками. На жаль, пристрасного поцілунку на публіку ми так і не дочекалися. Що ж, всьому свій час-все-таки перший вихід міг виявитися вкрай хвилюючим для обох зірок.

До речі, після розставання з дружиною гарік харламов схуд практично на 20 кілограмів. Вже не знаємо, чи любов до молодої актриси так вплинула на бажання артиста перетворитися, але харламов раптом перетворився на солідного чарівного чоловіка.

” він прекрасна людина і актор, з ним дуже комфортно на майданчику і в житті. Його стакан завжди наполовину повний. Я вчуся цьому у нього. Мені ще дуже сподобалося, що він дуже відкритий, простий, щирий і в роботі, і в житті», — так відгукується про свого коханого катерина ковальчук.

До речі, за повідомленнями світських хронікерів, не тільки ми, але і всі гості на відкритті закусочної гаріка відзначили, як постройнел і помолодшав харламов.

” мені 40 років, і коли я важив 115 кілограм, вкрай складно було вже підніматися, вставати і робити що-небудь. Треба було трошки скинути, мене при цьому багато хто запитує: “гарік, ти худнеш і відкриваєш фастфуд?“ але ця бізнес-історія починалася задовго до того, як я став позбавлятися від зайвої ваги. До слова, не їв фастфуд кілька місяців, але сьогодні, мабуть, знову почну», — розповів гарік.

З христиною асмус артист офіційно розлучився в жовтні 2020 року після семи років шлюбу. За словами гумориста, їхні стосунки вже давно рухалися до логічного завершення і в якийсь момент подружжя просто усвідомили, що вони абсолютно різні люди. У пари є спільна дочка-семирічна анастасія. Батьки зуміли зберегти теплі дружні стосунки для спільного виховання доньки.

Женя мацынина