Реглан з косить пряжі

55

Косить кривулька. Ця пряжа вимотала мені всі нерви. Перев’язувала раз 5 точно. Пряжа була змотана на конус в три нитки. Перерила весь інтернет, пробувала гумкою, ажуром,квадратами,морозити, парити…. Косити. За підсумком після декількох розпускань в’язала з двох конусів, один перевернутий . Косить все одно, але носити можна.

Пряжі льон з бавовною, за підсумком в 6 ниток, щільність 7 ,майже 600 грам пішло. Залишилися невеликі клубочки, може дов’яжу рукав до зап’ястя, хоча…..річ не тепла, сезон бабине літо, може так і залишу.

В’язала на двох фонтурах, виворітними і лицьовими. Кольчужка, мені найбільше подобається лицьова гладь на цій пряжі.реглан .

А планувала спідницю і поперек футболку веретено, без швів. Але на жаль, не цього разу.я все одно задоволена, її можна носити не дивлячись на хвостатий низ і злегка перекошений реглан шов. Я його фізично відчуваю і весь час поправляю. Сподіваюся після прань і шкарпетки, полотно злегка вирівняються.

Прикро, продавець інтернет магазину не вказав інформацію про перекіс. Я писала, відповіли, після блокування все вирівнюється . Не правда. Не приємно. Мінус один магазин.