Стан здоров’я лариси гузєєвої 11 жовтня 2021 року: хвороба стала зоряним прокляттям

59

Два тижні тому головна сваха країни була терміново госпіталізована в комунарку, де їй поставили діагноз «ковід». Телеведуча відразу зізналася, що дуже боїться недуги, і навіть попросила не турбувати її завчасно, щоб зменшити рівень стресу. Зірка боялася не просто так: стан здоров’я лариси гузєєвої 11 жовтня 2021 року оцінюється як середньотяжкий.

Це вже далеко не перший випадок, коли перебіг хвороби зоряного пацієнта обговорює вся країна. Зовсім недавно ми роздумували про те, чому щеплені гаркалін, боярський і догілєва все одно захворіли ковідом, і помітили цікаву схожість: в більшості випадків знаменитості з небажанням їдуть в лікарню, намагаючись вилікуватися вдома.

У цьому плані історія макѕим, яка глушила ковид антибіотиками, вже стала хрестоматійною. Лариса ж вчинила інакше: вона не стала чекати посилення симптомів, сама провела експрес-тест на коронавірус, побачила позитивний результат і викликала швидку. Згідно з даними в змі, в комунарку зірка прибула без видимого ураження легенів.

Орган дихання почав страждати тільки через кілька днів після госпіталізації. Відразу ж стало відомо, що зірці запропонували почати лікування плазмою перехворілого вірусом пацієнта. Цей метод широко застосовується в росії і в світі, але поки не дає стабільних результатів, тому гузєєва відмовилася від нього. Журналісти тут же дізналися, що для телеведучої готують новий спосіб лікування спеціальними ін’єкціями.

Тоді-то і почалося народне обурення. У мережі стали дивуватися: невже стан здоров’я лариси гузєєвої 11 жовтня 2021 року вимагає застосування виняткових технологій? за один укол “артлегії” доведеться викласти 50 тисяч рублів, так що доступний він, судячи з ціни, не кожному пацієнту. Багатьом це не сподобалося-чому ж зірок лікують ретельніше?

«артлегія» — препарат російського виробництва, який блокує цитокіновий шторм. Однією ін’єкції вистачає на 3-4 тижні, і зробити укол потрібно в самий підходящий момент, коли імунна система починає відповідати на вірус, що тягне за собою ураження внутрішніх органів. Росіяни обурилися: якщо цей диво-препарат так допомагає, то чому б його не прописувати всім іншим пацієнтам?

Лікар-онколог, доктор медичних наук антон іванов пояснює: ліки доступні всім за полісом омс, інша справа, що його не прописують хворим, які не перебувають у важкому стані.

Тільки в мережі встигли розібратися з чарівними уколами, як змі доповіли, що артистку збираються підключити до кисневого шолома. Пристрій використовують для допомоги в диханні, і для нього, на відміну від швл, не потрібно вводити пацієнта в кому і проводити інтубування — вставляти трубку в горло.

Природно, інтернет-користувачам ця ідея знову припала не до душі: чому ж рядові хворі лежать під апаратом швл, який може зумовити серйозні ускладнення?

Однак вірні шанувальники телесвахи знайшли в словах лікаря причину не для засудження, а для занепокоєння. Виходить, раз медики використовують для її лікування методи, що застосовуються до тяжкохворих пацієнтів, то і стан здоров’я лариси гузєєвої 11 жовтня 2021 року не так стабільно, як передають змі?

Виходить, що хвороба зірки стала її прокляттям: замість співчуття і побажань якнайшвидшого одужання в мережі обговорюють, чому ж лікують нібито краще, ніж інших. А ми в будь-якому випадку сподіваємося, що криза, що вимагає радикальних методів лікування, вже в минулому, і наступні новини про телеведучу будуть позитивними.

Єлизавета чепрасова