Вилиці сповзають до підборіддя: у демі мур поплив філлер?

57

Демі мур-одна з найзатятіших фанатів пластики серед голлівудських зірок.

Ось тільки з «поліпшенням» зовнішності зірка часто переборщує. Всі пам’ятають той показ fendi, де демі виглядала просто лякаюче.

На щастя, більшість філерів, ниток та інших косметологічних препаратів мають властивість розсмоктуватися. І зовнішність мур через деякий час знову прийшла в норму. Але це актрисі явно не сподобалося, і вона знову вдалася до омолоджуючих маніпуляцій.

Правда, останнім часом здається, що демі робить процедури на кожну частину обличчя по черзі. Наприклад, місяць тому зірку зняли папараці, і виглядала мур дуже дивно. Верхня частина-лоб, вилиці, щоки — абсолютно гладка і молода: будь-яка дівчина позаздрить. А ось від куточків губ вниз вже йдуть складки і шкіра стає більш в’ялою. Підборіддя ж у мур зовсім висів, і нижня частина овалу обличчя повністю пливла.

Зараз же, коли демі сфотографували під час показу на тижні моди в парижі, все виявилося з точністю до навпаки. Лінія підборіддя у актриси стала просто ідеальною. Такої чіткості позаздрить будь-яка!

А ось зі вилицями щось сталося. Таке відчуття, що вколотий в них філер став потроху мігрувати, сповзаючи вниз.

Навіщо взагалі мур все це з собою робить, адже до всіх пластичних операцій вона була такою красунею! пропонуємо згадати, як актриса виглядала раніше.

+19ліда буслаєва