«яка розумничка» вагітна нюша займається йогою

55

За словами зірки, ніщо не змусить її розлучитися з активним способом життя.

Нюша, яка скоро знову стане мамою, здивувала фанатів асанами з йоги, призначеними спеціально для вагітних. Зірка зізналася, що намагається тримати себе у формі і навіть будучи в положенні не розлучається зі спортом.

«і сьогодні хочу поділитися з вами примітками йоги для вагітних:

❣️ не варто робити стрибки з самого початку вагітності під час йоги

❣️ не варто виконувати асани, в яких створюється тиск на живіт або напруга м’язів черевного преса, це провокує підвищення внутрішньочеревного тиску

❣️ не варто виконувати пранаями (дихальні техніки) з прискореним диханням або навпаки з затримкою»,

– написала співачка.

Вагітним вона порадила виключити тривале статичне виконання асан і замінити їх на м’яку динамічну практику 💫 . Крім того, виконавиця порекомендувала скористатися послугами індивідуального тренера і обов’язково проконсультуватися з лікарем.

« 💜 клас! 💜 “, “ню, ти така молодець ❤ ️” « “на майбутнє стане в нагоді 👏 дякую”, ” яка розумничка 👏 🔥 😍 “» ” тобі можна все!!! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ розумничка”, ” ню, ми тобою пишаємося! ❤ “, “яка ти молодець!!! це корисно”.

Нагадаємо, разом з чоловіком ігорем сивовим зірка вже виховує дочку сімбу, якій скоро буде три роки. Про вагітність артистки стало відомо в липні. Пара не говорить фанатам, кого чекає, але останні за формою живота артистки вже припустили, що у неї буде хлопчик.