“це складно”: безруков і ломоносова зіграли чоловіка і дружину

44

Сергій безруков втілить на екрані американського розвідника андрія рибіна. Зйомки серіалу» шпигун”, режисером якого виступив вано бурдулі, іноді доставляли незручності акторам. Актриса ольга ломоносова зіграла російську дружину рибіна. Найбільш непростими для неї виявилися постільні сцени з партнером по майданчику.

” на пробах нам з сергієм поставили постільну сцену, що мене страшно здивувало. Ця ж сцена стала для мене згодом найскладнішою-я такі сцени не люблю, вони для мене психологічно складні. Але вано-чудовий режисер, який чітко пояснив всі референси і розповів, як це має виглядати. І сергій, звичайно, прекрасний артист і партнер. Мене захоплює його працездатність – я жодного разу не бачила його з втомленим виразом обличчя».

Сюжет серіалу будується навколо простого аналітика анатолія рибіна, який насправді 25 років тому приїхав з сша для розвідки. За цей час шпигун встиг полюбити росію, а головне — завести сім’ю. Але минуле переслідує головного героя, тому йому доведеться придумати, як врятувати своїх коханих.

За той час, поки сергій безруков знімався в цьому проекті, його дружина анна матісон народила йому третю спільну дитину. Актор неодмінно збирався перебувати поруч з дружиною на пологах.

” ми заздалегідь домовилися, що як тільки прийде час їхати в пологовий будинок, мене відразу відпустять. Так і сталося. Група мобілізувалася, ми встигли відзняти сцену, і я повіз аню в пологовий будинок, де ми з нею разом народжували, – я був присутній. Наступного дня, як водиться, проставився і відзначив народження сина зі знімальною групою. Було сказано багато добрих, хороших слів, відзначили по-сімейному тепло”.

Валерія залевська