Прикмета не підвела: нюша оголосила стать другої дитини

48

21 липня 2021 — го нюша зробила важливу заяву-цього року вона стане мамою вдруге. Зробила це дуже красиво і по — зірковому-показавши себе з животом в кліпі на пісню «небо знає». Тепер і вся країна знає і з цікавістю стежить за вагітністю 31-річної артистки.

На цей раз все було не так, як в перший — вона не стала приховувати своє цікаве положення, із задоволенням ділилася самопочуттям і раціоном. Єдине, про що замовчувала — це стать дитини. Його вона розкрила на спеціально організованій вечірці 9 жовтня.

«запасіться попкорном для прямого ефіру, тому що ми вам стільки сюрпризів приготували, що я сама все ще в шоці… Прямі ефіри в цілому дуже хвилюючі, а тут ще й стать малюка», — писала артистка за кілька годин до моменту x.

Як і личить активній користувачці соцмереж, нюша провела прямі ефіри відразу на двох майданчиках — в instagram і тіктоке.

Зал, куди були запрошені родичі, друзі та колеги по шоу-бізнесу, прикрашали повітряні кулі рожевого і блакитного кольорів, всіх чекали солодкі частування, а ведучі професійно тримали інтригу, пропонуючи всім присутнім вгадати: хлопчик чи дівчинка?

Паралельно з цим голосування йшло і в соцмережах — більшість передплатників нюші ставило блакитні сердечка, а деякі впевнено заявляли: буде двійня!

У це легко можна повірити, дивлячись на значний живіт нюші. Сама вона в цей день була одягнена в обтягуючу міні-сукню яскраво-оранжевого відтінку, білу косуху і босоніжки на підборах. Справжня сексі-мама, як вона сама себе любить називати.

Через півтори години після початку вечірки відповідь була дана – у нюші та ігоря народиться син!

view this post on instagram

A post shared by nyusha (@nyusha_nyusha)

Як відзначають радісні шанувальники цієї зоряної сім’ї: прикмета не підвела. Багато з них визначили стать дитини по животу зірки-мовляв, він високий, а значить буде хлопець.

Тепер справа залишилася за малим — дочекатися поява малюка на світ і дізнатися його ім’я. Багато в жарти (або всерйоз…) пропонують назвати хлопчика пумбою. Щоб у них з сімбою була справжня команда.