Балет, діаманти і світська москва: як пройшов гала-вечеря van cleef&arpels

44

Тільки уявіть: 1817 рік, в столичному будинку пашкова гучна прем’єра — артисти великого театру представляють світській публіці постановку «зефір і флора». Дуже цікаво було б дізнатися, в яких нарядах блищали гості того заходу, якими прикрасами доповнювали свої вечірні туалети, про що шепотілися, кого обговорювали …

Потому (!) 204 року на тому ж місці артисти того ж великого театру станцювали ту ж «зефір і флора». І знову красиві дами, елегантні чоловіки, дорогі прикраси і дзвін келихів з шампанським. Саме так 7 жовтня пройшла гала-вечеря ювелірного дому van cleef&arpels.

На сцені цього вечора виступали аїда гаріфулліна, артем овчаренко, ігор цвірко та анна тихомирова, аплодували їм матильда шнурова, вікторія шелягова, вікторія манасир та багато інших.

Захід вийшов дуже камерним, елегантним і, звичайно ж, дуже красивим. А як інакше, коли дрес-код дотриманий, а вечірнє вбрання гостей доповнюють розкішні прикраси!

«увійшовши в зал будинку пашкова, я зрозумів, яким хочу бачити свій балет. Він повинен бути як мінодьєр-дорогоцінна скринька, подібна до тих, що я бачив у колекції van cleef&arpels», — ділився з російським vogue хореограф артемій бєляков, який представив сучасну версію «зефір і флора»

Кожен бажаючий також може особисто побачити ту дорогоцінну красу, що надихнула бєлякова. До 17 жовтня в столичному «петровському пасажі» проходить виставка брошок-балерин з архівів ювелірного дому, створених з 1940-х по 1990-і роки. Там же можна подивитися експозицію робіт відомого балетного фотографа михайла логвінова і прослухати серію онлайн – і офлайн-лекцій від експертів школи ювелірного мистецтва van cleef&arpels.

Для цього потрібно всього лише зареєструватися на сайті.

123…17

Катерина моїсеєва та михайло куснірович

Олена петровська