Стрункий і симпатичний: волочкова вперше показала нового коханого

41

Анастасія волочкова вже кілька днів розповідає про нові стосунки. Балерина запевняє, що нарешті знайшла коханого чоловіка володимира, який дарує їй все, що вона забажає. В instagram колишня прима нарешті зважилася показати коханого передплатникам.

Однак зазначила, що затьмарюють її щастя тільки екс-кохані володимира. Артистка не уточнила, хто саме пише їй, але впевнена, що все це із заздрості до її романтичних стосунків.

Не варто проводити розслідування, хто, що, ким і де працює, хто скільки заробляє. Це просто ми-щасливі ранкові-анастасія і володимир. Якщо ваші колишні приходять до мене, варто покопатися у вашій проблемі глибше і не звинувачувати в цьому мене. І коли ви наважуєтеся писати про свого колишнього кохану людину гидоти в інтернеті, ви не розумієте, що це принижує і опускає в першу чергу вас самих же. Розберіться в першу чергу в собі і в своїх комплексах. І живіть своїм життям.

Анастасія волочкова

Також балерина додала, що блиск закоханих очей передається і її виступам на сцені. Анастасія волочкова ніколи не була обділена увагою чоловіків. Якось артистка балету запевняла, що змогла завоювати серце голлівудського актора джима керрі. Багато обранців прими були дуже заможними і впливовими людьми.

Найскандальнішим був її роман з олігархом сулейманом керімовим, який був одружений. Саме його волочкова називала головною любов’ю. Потім вона вийшла заміж за бізнесмена ігоря вдовіна, від якого народила дочку аріадну.

У житті анастасії було багато бурхливих романів. Особливо публіці запам’яталася низка чоловіків, які якраз намагалися уникати підвищеної уваги. У 2018 році у волочкової з’явився містер x. Балерина тільки розповідала, що його звуть олег, і він не публічна людина. Незабаром після визнання артистка розірвала стосунки з чоловіком, так і не показавши його світу. Багато шанувальників вирішили, що ніякого олега і не було зовсім. Зараз волочкова переконує, що щаслива з володимиром, і хоча б показала його обличчя. Хто він і чим займається, анастасія не розповіла.