Найкрасивіша внучка байдена зіграла таємне весілля з юристом

59

У нинішнього президента сша джо байдена велика і дружна сім’я-політик був двічі одружений, у нього народилося четверо дітей і семеро онуків.

Наомі байден — старша дочка його сина хантера — юриста і держслужбовця. Дівчині 27 років, вона справжня зірка instagram. Її зовнішності заздрять мільйони дівчат, а за розкішним життям в статусі родички глави країни пильно спостерігає весь світ.

Вона часто супроводжувала дідуся в різних міжнародних поїздках-в нову зеландію, туреччину і китай, ще коли той був віце-президентом. Зараз же на своїй сторінці вона активно захищає байдена від критиків, а також просуває прогресивні погляди.

Особисте життя наомі викликає інтерес не тільки у передплатників, але і представників світових змі. Саме тому ми дізналися, що вже протягом довгого часу (імовірно близько трьох років) наомі зустрічається з юристом пітером нілом. А всього пару місяців тому завидна наречена на своїй сторінці публічно оголосила про плани влаштувати довгоочікуване весілля зі своїм обранцем.

Ось тільки закохані, судячи з усього, вирішили обмежитися розписом і невеликим фуршетом з родичами. Або ж пропозиція від пітера надійшла тільки зараз, а сама наомі квапила хлопця прозорими натяками? так чи інакше, днями парочка поділилася свіжим фото, на якому на безіменному пальці задоволеної дівчини вже красується розкішне кільце.

«назавжди», — лаконічно підписали кадр наомі і пітер.

До речі, багато хто не відразу зрозумів, що цей знімок — своєрідне оголошення наомі про весілля, що відбулося. Лише через якийсь час під фотографією стали з’являтися коментарі з привітаннями.

Новоспечений родич джо байдена-син хірургів-ортопедів з вайомінгу, який з відзнакою закінчив юридичний факультет в університеті пенсільванії. До речі, рівно рік тому наомі стала випускницею юрфаку того ж вузу. У 2020-му молодята створили свій веб-сайт coronavirus aid and relief guide, щоб фінансово допомогти тим, хто постраждав через коронавірус в період пандемії.

Сама наомі зараз працює в міжнародній юридичній фірмі у вашингтоні, а її наречений має намір побудувати політичну кар’єру — у нього вже є досвід стажувань в команді хілларі клінтон і барака обами.

Женя мацынина