Коротше: в моду повернувся зоряний тренд з нульових, але сподобається він не всім

50

Модні будинки і дизайнери в їх чолі не раз говорили нам про циклічності моди. Останні кілька сезонів на дефіле тільки й можна було побачити відгомони зухвалих 90 – х у вигляді moms jeans або вінтажних сумочок-бананів. Як виявилося, в 2022 році дизайнери знову зважилися не відмовлятися від модних тенденцій тих часів і привнесли давно забуте старе — мікроюбки.

На новому показі miu miu в рамках паризького тижня моди дизайнери представили моторошно популярні в кінці 90-х — початку 2000-х мікроюбки. Моделі продемонстрували різноманітність їх кольорів, варіації шкарпетки. Так ми побачили, що модний тренд може бити виконаний як з бавовни, так і зі шкіри або замші.

+2

Ми вже бачили цей вид одягу на зірках початку 2000-х.екстремально лагідні спідниці дуже любили крістіна агілера, бейонсе, світська левиця періс хілтон, ніколь річі, фергі і поп-діва брітні спірс. У той час знаменитості придумували з трендової річчю цілі стилістичні образи і виглядали шикарно. Багато стилістів після показу впевнені в тому, що найближчим часом мікроюбки заполонять мас і міддл-маркети, але співачка дуа липа вже почала носити ультрамодну вінтажну спідницю з приходом осені.

Чи подобається тобі цей модний тренд?

  • так, виглядає дуже красиво.
  • ні, в цьому абсолютно неможливо ходити.