Застрибнула в останній вагон! urban decay lipstick vice

46

Так, ці помади знімають з виробництва. Зараз їх ще можна подекуди купити, але на сайті бренду вже немає. У моєму місті вони залишалися на залишках в корнері, та й на сайті однієї популярної косметичної мережі їх і зараз можна купити, вони є в наявності і доступні до замовлення, тому посту бути!

А тепер всім привіт, дорогі дівчата 🙂

Я дуже позитивно ставлюся до бренду, у мене є їх палетки і олівці для очей, а ось з продуктами для губ я не була знайома. Мене на них не тягнуло рівно до тих пір, поки я не дізналася що ці помади знімають з виробництва. Я чула багато хвалебних відгуків в сторону цих помад, про їх формулу, стійкість та інше. Та й футляр, ну вогонь же! мені дуже подобається.

Я взяла собі дві помади з різних лінійок з різними фінішами.

матова-urban decay mega matte vice lipstick у відтінку hex – винна

кремова-urban decay cream vice lipstick у відтінку 69 – червона

Кожна помада упакована в індивідуальну коробочку. Футляр виконаний під метал, але це хороший якісний пластик. Стік не люфтить, ура! механізм висунення працює туговато, але швидше за все справа в дизайні футляра. Кришка сидить щільно, футляр приємно важкенький. Зріз у формі крапельки, аромат ледь вловимий — можна сказати-відсутній. У білу смужку на стику гую не збирається жодна з помад.

зліва-відтінок 69, праворуч-hex

На відтінку hex (праворуч) можна спостерігати якусь плівку, а місцями маленькі крапельки масла. Що це таке-розуму не докладу. За термінами придатності у цієї помади все відмінно, термін придатності у неї закінчується в кінці 2022 року. Неприємного запаху не було, тому не побоялася її використовувати.

Свотчі:

світло біля вікна

тінь

На сонці відтінок 69 просто горить, практично неон, в житті також.

сонце

матова-urban decay mega matte vice lipstick у відтінку hex

Помада дуже щільна, але добре ковзає по губах і не тягне їх. Мені вона губи не сушить. Про білу смужку, аромат і стійкість писала вище, але повторюся, помада дуже стійка. Повноцінний обід переживе, трохи зійде близько слизової, але виглядати буде прийнятно. У цій помаді все добре, крім того, що вона лежить на губах неоднорідно, подекуди видно лисини. Звичайно якщо не розглядати губи впритул, цього не видно, але це однозначно мінус. Відтінок-винне вино, я дуже люблю такі глибокі темні відтінки, вони ідеальні для осені, та й взагалі, ідеальні 🙂

кремова-urban decay cream vice lipstick у відтінку 69

Яскравий червоний, настільки яскравий, що на сонці аж горить! холодний або теплий – не знаю, іноді він такий холодний, що аж синій, але іноді — нейтральний, рідко теплий. Помада кремова, дуже щільна, з одного разу перекриває губи. Для кремової помади вона суперстійка, витримає повноцінний обід і чай, хоча сліди на чашці залишить. Помада дуже красиво сходить з губ, не шматками, а саме красиво і делікатно, вона змінює свій відтінок на малиновий, але виглядає це красиво. Не сушить губи, не стягує, як і її «матова подружка» веде себе на губах ідеально, але на відміну від hex не плешивит 🙂

Через 8 годин, один прийом їжі і пари чашок чаю, помада виглядала ось так:

ціна однієї помади: 1950р

оцінка:

  • відтінок 69 — 10/10
  • відтінок hex — 7/10 (не, ну а че вона так плішивить, це жирний мінус для помади)

Зараз урбан випустили помади в інших футлярах, але відтінки залишилися колишніми. Можливо, вони додали і нові відтінки, я поки не вникала, але, наприклад, той же hex можна купити, просто в іншому, новому футлярі. На рахунок формули теж не знаю, але швидше за все, вона залишилася колишньою, вона і так у них відмінна.

Дякую за увагу, з вами була віка.