З чим носити шкіряні штани: 14 образів в різних стилях

47

Туфлі і кросівки, сорочка і світшот, пуховик або тренч — шкіряні штани хороші в різних комбінаціях.автор статьиnatalya_pyhova

Fashion ¡hola!

Шкіряні штани, що залишаються в моді який сезон, на перший погляд можуть здатися вимагає якогось особливого підходу річчю. Якщо у вас ніколи не було шкіряних штанів, думка про те, як їх комбінувати і з чим поєднувати, може змусити задуматися. На ділі ж все простіше ніж здається. Шкіряні штани-це в першу чергу штани. Спробуйте їх в тих комбінаціях, які вибрали б, наприклад, для брюк джинсового крою або іншої улюбленої вами моделі. Приклади в добірці нижче допоможуть вам скласти цікаві та актуальні поєднання з шкіряними брюками. А викрійки жіночих брюк зі шкіри ви знайдете в нашому електронному каталозі.

1. Шкіряні штани + біла сорочка

Shefalitayal.com

Просто і дуже ефектно: чорні шкіряні штани і сліпуче біла сорочка оверсайз. Якщо додати до цього комплекту модельне взуття, він вийде більш елегантним, а зі спортивною парою — комфортним. Це поєднання добре для шкіряних штанів практично будь-якого крою.

2. Шкіряні штани з джемпером або светром оверсайз

Net-a-porter

Ще один універсальний образ в стилі смарт кежуал, прекрасно підходить на кожен день. Навіть самий спокійний і базовий светр або джемпер оверсайз починає виглядати цікавіше, якщо додати до нього штани зі шкіри або екошкіри.

3. Шкіряні штани + трикотаж в спортивному стилі

Net-a-porter

Те ж можна сказати і про трикотажі в спортивному стилі — худі, толстовці, світшоті і так далі. Модні зараз шкіряні штани здатні миттєво підвищити градус актуальності будь-якого комплекту. А якщо це ще й шкіряні штани звертає на себе увагу кольору, ви точно не залишитеся непоміченою.

4. Шкіряні штани з коротким светром або джемпером оверсайз

@emmanuellek_

Образ для тих, хто любить укорочені речі: шкіряні штани + короткий широкий в’язаний джемпер або светр. Щоб знизити градус провокативності такого комплекту, можна вибрати штани з високою талією

5. Шкіряні штани і кардиган

Net-a-porter

Кардиган спокійного полупрілегающего крою буде хороший як з укороченими, як на фото вище, шкіряними брюками, так і з брюками зі шкіри або екошкіри звичайної довжини. Ширина брюк теж може бути різною — по суті, це поєднання універсально і буде добре працювати в різних варіантах.

Рдероб.

6. Шкіряні штани + жакет в чоловічому стилі + кросівки

Laiamagazine.com

Широкі шкіряні штани виглядають більш актуально і сучасно, якщо скомбінувати їх з масивними кросівками, топом або блузою і піджаком або жакетом в чоловічому стилі. Зробити комплект більш цілісним можна, підібравши речі в одному відтінку — найпростіше вибрати чорний, але можливі варіанти.

7. Шкіряні штани + жакет в чоловічому стилі + ботильйони

Thisisglamorous.com

Аксесуари, а особливо-взуття, можуть кардинальним чином змінювати настрій комплекту. Образ, схожий на попередній, теж включає жакет в чоловічому стилі і шкіряні штани, на цей раз — трохи завужені, зовсім інакше виглядає завдяки елегантним ботильйони на підборах.

8. Шкіряні штани + жакет оверсайз

Net-a-porter

Щоб комплект з жакетом оверсайз в чоловічому стилі не вийшов візуально надмірно масивним, можна підібрати до нього прямі шкіряні штани, завдяки завищеній посадці добре акцентують талію.

9. Шкіряні штани + жакет з того ж матеріалу

Net-a-porter

Якщо хочеться створити дійсно яскравий і звертає на себе увагу образ, то ось безпрограшний варіант: комплект з брюк і жакета зі шкіри яскравого кольору. Як би ви не стилізували вийшов костюм, непомітним результат точно не вийде!

10. Шкіряні штани + куртка-сорочка + кросівки

Hawtcelebs.com

Комфортний і універсальний, разом з тим актуальний образ, відмінно підходить на кожен день: куртка-сорочка з фактурного однотонного матеріалу, зручні кросівки і прямі шкіряні штани. Топ яскравого відтінку стане колірним акцентом, зробивши комплект цікавіше.

11. Шкіряні штани + коротка об’ємна куртка або пуховик

Net-a-porter

З модними зараз укороченими об’ємними куртками або пуховиками шкіряні штани теж чудово виглядають. Для цього варіанту краще підібрати взуття сучасної форми, наприклад, масивні чанки-бутс, або кросівки.

12. Шкіряні штани + водолазка + пальто

@sofiamcoelho

А варіант з шкіряними брюками і довгим пальто сучасного крою буде хороший як з незвичайною сучасної або спортивної, так і модельної взуттям або суворої парою в чоловічому стилі. В цьому випадку, як і в прикладах вище, за допомогою аксесуарів можна досить помітно міняти загальну стильову спрямованість комплекту.

13. Шкіряні штани + светр + тренч

Net-a-porter

Приклад поєднання шкіряних штанів традиційного крою, спокійного светри і класичного тренчкота ще раз доводить: звичайно, шкіра як матеріал для брюк робить річ більш актуальною і звертає на себе увагу, але крій і модель не менш важливі. У цьому прикладі всі три речі, включаючи штани, виглядають досить спокійно і базово — якщо ви сумніваєтеся в тому, як стилізувати штани зі шкіри, почніть з пари класичного крою.

14. Шкіряні штани + відкритий топ + ошатне взуття для вечірнього образу

Jaus

Нарешті, приклад того, як шкіряні штани можуть допомогти скласти комплект для особливого випадку. Це може бути модель з розрізами спереду, як на фото вище, або якась інша-скомбіновані з ошатною взуттям і ефектним топом, шкіряні штани прекрасно вписуються в вечірній або коктейльний образ.