Осінній кежуал для жінок 45+: модні образи, які надихають

54

Стиль кежуал – ідеальне рішення для жінок 45+. Він поєднує в собі елегантність, комфорт і невимушеність, casual-образи – це гармонія свободи і стриманості. Нижче найактуальніші образи на осінь для жінок старше 45. Дивимося і надихаємося!подовжений жилет відмінно вписується в стильні багатошарові сети. При створенні сучасного образу не обійтися без аксесуарів – містка сумка і трендова масивна біжутерія не зашкодять вашій модній репутації.навіть прохолодною восени не варто відмовлятися від спідниць. Жінкам “за 45” рекомендую зупинитися на моделях довжини міді. Спідниця-плісе з численними вертикальними лініями володіє стройнящим ефектом, доповніть її джемпером, високими чобітьми. Короткий кожушок з якісного еко-хутра-стильний захист від холоду і вітру.

Анімалістичні мотиви в одязі-вдалий вибір для 45-річної леді. Доповніть леопардове плаття довжини міді високими чобітьми і сумкою правильної геометричної форми. При бажанні, можна позначити талію за допомогою широкого пояса.

Джинсова сорочка вільного крою прекрасно виглядає в суспільстві джинсів і білих кросівок. Похмурим осіннім днем накиньте на плечі стьобану безрукавку. Буде це жилет стриманого забарвлення або яскрава і виразна модель – не має ніякого значення.

Жінкам з підтягнутою фігурою йде одяг приталеного крою, тому не проходьте повз джинсів скинни, які відмінно ладнають з жакетами, светрами, сорочками. Черевики челсі насиченого жовтого відтінку і компактна сумочка аналогічного кольору – яскраві акценти, які роблять образ цікавим і впізнаваним.

Базовий гардероб виручить в будь-якій ситуації. З’єднайте в одному сеті джинси звичного синього кольору, смугасту водолазку, пальто теплого жовтого кольору і ви будете виглядати надзвичайно цієї осені. Об’ємний шарф зі звіриним принтом додасть образу стилю, а зручні кеди зроблять його практичніше.

Кардиган-обов’язковий елемент модного осіннього аутфіта. Він легко вписується в розслаблені образи на кожен день, в ділові та вечірні ансамблі. Носіть в’язаний кардиган з шкіряними брюками, однотонної водолазкою. Ботильйони зі зміїним принтом підкреслять вашу індивідуальність, виділять з натовпу.

Подовжений кардиган в розкритому вигляді створює дві додаткові вертикалі в образі, завдяки яким жінка виглядає вище і стрункішою. Приємний небесно-блакитний відтінок допоможе перетворитися і візуально омолодити зовнішність.

| lady drive 🎯 / пульс mail.ru