Джинсовка і рвані джинси: колишня дружина-пенсіонерка прохора шаляпіна зібралася заміж

56

Рано вранці, 20 вересня, колишня кохана прохора шаляпіна в своєму мікроблозі опублікувала відео, на якому вона разом зі своїм новим нареченим з фаєром в руках і на мотоциклі під’їжджає до одного зі столичних рагсів.

Перформанс неабияк шокував не тільки перехожих, а й передплатників. Сама лариса копенкіна виглядала на відео дуже щасливою і радісною.

Що нам вітер, що нам спеку, що нам дощик проливний, — написала під відео підприємниця.

Для подачі заяви 66-річна лариса вибрала невимушений стиль, надівши білу футболку, джинсову куртку з вишивкою-квітами, рвані джинси зі значками анархії і яскраво-салатові кеди. В руках майбутня наречена тримала букет з білих троянд, який їй подарував коханий.

Після того як лариса копенкіна і василь райський подали заяву в загс, на честь заручин вони закотили пишну вечірку в одному з московських закладів. Молодіжний наряд бізнесвумен перед застіллям змінився червоним вечірнім платтям з люрексом. Весь вечір лариса копенкіна і її коханий не відходили один від одного, а їх гості виконували для пари пісні.

Нагадаємо, що підприємниця і прохор шаляпін зв’язали себе узами шлюбу в 2013 році, викликавши цією подією бурю емоцій у громадськості. Здавалися тоді щасливими молодята так і не змогли зберегти шлюб і вже через рік подали на розлучення. Як тоді стало відомо, причиною цьому став початок відносин співака з анною калашниковою. Роман прохора зі співачкою теж не проіснував довго, а вже в серпні 2021 року стало відомо, що шоумен знову одружився. Його обраницею стала 42-річна канадська мільйонерка тетяна клаудіа девіс.

Анастасія антоновська