Від пєскова до батуріної: найвищий світ привітав анну нетребко з ювілеєм у кремлі

58

Дивлячись на цю чарівну реготушку, складно повірити, що вона приймає привітання з півстолітнім ювілеєм. Але факт залишається фактом – 18 вересня ганні нетребко виповнилося 50 років.

Відзначати цю подію вона вирішила в москві, куди і запросила своїх оперних (і не тільки) друзів з усього світу. У суботу ввечері в самому центрі столиці – в державному кремлівському палаці-зібралися шанувальники оперного таланту анни. Як же красиво, коли дами одягнені у вечірні сукні, їх зап’ястя і шиї прикрашають коштовності, чоловіки в елегантних костюмах, а хтось навіть в смокінгах. Можна впевнено говорити про те, що ця червона доріжка була цікавішою, ніж на відкритті «кінотавра».

Зіркові гості були найвищого класу-дмитро пєсков і тетяна навка, олена батурина, просто убила нас своїм чудовим зовнішнім виглядом, офіційний представник мзс марія захарова, банкіром дмитро брейтенбіхер, глава ювелірного дому chopard (спонсора свята) кароліна шойфеле і багато інших.

Овації в цей вечір не вщухали ні на хвилину — оплесків була гідна не тільки іменинниця, а й її почесні гості, які брали участь в концерті. Їх імена говорять самі за себе: хібла герзмава, ільдар абдразаков, роландо віллазон, олена жидкова, лука сальсі, міхаель фолле, олена максимова та інші. Великим сюрпризом для всіх стала поява єдиного і незрівнянного пласідо домінго.

Тенор, якому цього року виповнилося 80 років, не просто виступив перед присутніми, він прожив кожну зі своїх арій. Сподіваємося, дами в цей вечір використовували водостійку туш-потік сліз від нахлинули емоцій просто неможливо було зупинити!

Звичайно ж, поруч з анною в цей вечір був і її чоловік юсиф ейвазов, несподівано для багатьох презентував кілька своїх естрадних композицій. У тому числі і в дуеті з валерією.

Великим сюрпризом для нетребко став виступ її подруг, з багатьма з яких вона не розлучається зі шкільної лави. Керувала цією “групою” хібла, підспівував їм син анни тьяго.

view this post on instagram

A post shared by hibla gerzmava (@hiblagerzmava)

Вийшов на сцену і філіп бедросович. Поп-король в цей вечір був вкрай елегантний і спокійний — можливо, позначилися численні перельоти за останній час. Хоча скоріше просто опера не розташовує до властивої кіркорову експресії. Втім, без неї все ж не обійшлося-на сцені філіп і анна представили пісню, яку не виконували дуетом 12 років.

” ти і є всесвіт, ти випромінюєш любов. Ти і є любов. Ти наше джерело радості. Ти-королева оперної сцени. Я радий, що ти з таким інтересом прийняла цей дует. І з цієї пісні зародилася наша дружба-міцна, справжня. Я це ціную і дуже бережу. Люблю тебе до місяця і назад!”

view this post on instagram

A post shared by філіп кіркоров (@fkirkorov)

Протягом святкового вечора анна змінила дев’ять сценічних нарядів. Блиску королеві опери додали і прикраси від ювелірно-годинникової компанії сhopard.

Олена петровська