Міжнародний день миру: листівки та привітання зі святом

55

Щорічно, 21 вересня ми відзначаємо важливе свято-міжнародний день миру. Для нашої багатостраждальної країни цей день має особливе значення.

День миру був заснований на 36-й сесії генеральної асамблеї оон ще в 1981 році, і більше 20 років його відзначали в третій вівторок вересня. У 2002 році було прийнято рішення закріпити за святом конкретний день і з тих під міжнародний день миру відзначають 21 вересня.

Давайте привітаємо один одного з міжнародним днем миру і стане зрозуміло, наскільки нас багато – тих, хто бажає миру для всіх.

Привітання з міжнародним днем миру

День миру ми відзначимо в цей вечір!нехай буде нині мир на всій землі!нехай на всій величезній планетевсе дружно скажуть разом ні війні!

Нехай руку дружби тиснуть вороги один одному!нехай миряться всі ті, хто в сварці був!нехай буде мир зараз по всій окрузі!щоб про війну сьогодні всяк забув!

хай буде мир! хай буде доброта!нехай буде світло в душі твоєму і серце!нехай оточує тільки красотаі щастя відчинить навічно дверцята!

З днем миру вітаю я тебе!нехай буде мир відтепер на планеті … Бажаю лише добра тобі любяживи добрішими тільки в світі цьому!

Не допусти ні заздрості, ні зла!не роби зле тим, хто оточує…нехай буде більше ласки і тепла!нехай кожен цінує, шанує і поважає!

нехай свято миру звістку надішле, про те, що чистий небосхил для всіх,в чиєму серці — добрий знак, бажаємо радощів і благ!

у день миру пострілам і вибухамна всій планеті не бувати!нехай доброта своїм поривомзаставіт гармати замовкнути!нехай голубів всюди зграї, розправивши крила, полетять, всім людям радість доставляючи, щоб не хотілося воювати!

нехай небо буде ясне і чисте,а сонце світить яскраве, променисте.щоб на планеті не було країни,що відчула жахи війни.нехай голуб миру постукає в віконце і принесе нам радості трошки.і будемо ми спокою сповнені, дізнавшись про закінчення війни.

над землею сонце світить,на траві грають діти, річка синя, а ось –пароплав по ній пливе.ось вдома-до неба прямо!ось квіти,а це – мама, поруч з нею сестра моя…слово “мир“ малюю я.

Автор: діна михайлова

Привітання на день миру

Над світом мир, як арка золота, з кінця в кінець поблискує дугою!розправившись з силою лихою, співай пісні, веселі сій жита!на цілий світ народи устапромовили: кінець тяжкому бою!і ми йдемо зеленою стежкою, де сяє всіх віків мета.о, праці й поту ми не боїмося!хай час і працю побілять нам волосся,ми юності нікому не здамо!над світом мир-і лиш добро!

мир на землі — це затишок і тиша,це сміх дитячий і душі політ,коли поет чарівні вірші пишепро незвичайний, дивовижний світ.світ на землі-це росяні світанки, краса і творчість, пісня у гаях.мир на землі-це вечори і ранкиіз радістю і щастям у серцях.світ на землі-це дім і мама, й тато, й любові стільки – просто через край!це та земля, де щастя є багатоі в шкірній хаті-хліба коровай.це та земля, де сміх і пісня лине,а діти йдуть до школи знов і знов.й ніколи у боях ніхто не гіне, бо там господар-щастя і любов.