Непрості прикраси: про що розкажуть ваші кільця

58

Кажуть, що, надягаючи на певний палець навіть непримітного вигляду і незначної ціни кільце, кожна з нас здатна кардинально змінити своє життя.

Ми звернулися за допомогою до бориса акімова, відомого хіроманта, автора книг і методу корекційної хіромантії, який розповів нам, який вплив на характер і долю своїх власниць можуть надати невірно (або, навпаки, вірно) підібрані кільця.

” люди носять кільця на руці, абсолютно не замислюючись про ту енергії, яку надають ювелірні прикраси пальцях і, відповідно, підсилюють ті чи інші якості характеру. Вибір пальця для прикраси носить випадковий характер, але випадковість — це обличчя містики», — упевнений наш експерт, який дав як загальні рекомендації, так і прокоментував конкретні зоряні приклади.

Все у ваших руках

  1. Одягайте кільця після того, як визначитеся з власними пріоритетами і бажаннями. Інакше є ризик, що все піде шкереберть. Наприклад, ви хочете вийти заміж, проте носите прикрасу на вказівному пальці. Не дивуйтеся, якщо замість женихів у вас буде багато роботи.

  2. Права рука відповідає за логіку, а ліва — за почуття. Якщо хочете посилити розсудливість і раціональність (наприклад, ваше мета — шлюб за розрахунком), носите кільце на середньому пальці правої руки. Якщо мрієте про заміжжя по любові – на лівій.

  3. Великі персні з камінням підсилюють енергетику планети, до якої відноситься конкретний палець.

  4. Кільця із зображеннями роблять енергетику планети тоншою, надають їй напрямок. Щоб кільце “працювало”, верх у малюнка повинен бути спрямований в сторону долоні, тоді прикраса надіто правильно, а не догори ногами.

  5. Чим тонше кільце, тим менше впливу воно надає на того, хто його носить. І навпаки-чим воно масивніше, тим інтенсивніше «працює».

Тіна канделакі часом одягає кілька кілець відразу, але, як правило, вона робить це не завжди… Набагато частіше знаменитість можна побачити з кільцями на безіменних пальцях.

Сонце керує безіменним пальцем і визначає місце в суспільстві. кільце на безіменному пальці називається»зверніть на мене увагу”.

Як правило, безіменний палець самий прикрашається, а обручка — символ гордості за шлюб.

Скандальна актриса носить велике кільце і на лівій руці – це тільки підсилює її емоційність.

потреба носити кільце на великому пальці (пов’язаним з венерою, що відповідає за емоції) говорить або про невпевненість власника, іноді доходить до комплексу неповноцінності, яку він усвідомив і тепер намагається знайти себе і свою силу, або про гордині і надмірному зарозумілості.

У будь-якому випадку прикраса великого пальця додає впевненості, підвищує самооцінку і власну значимість. В езотеричному плані це енергетика під девізом: “я бог!”

Красивий мізинець (це палець пов’язаний з меркурієм) говорить про хороші комунікативні здібності, красномовство, пластичність інтелекту, артистизм, креативність, естетичну красу суб’єкта, його сексуальну привабливість і таємничість (містицизм).

кільця на мізинці носять творчі люди , містики і бажаючі домогтися взаємності у протилежної статі.

Ідеальний варіант каблучки (персня) на мізинці для езотериків — із зображенням містичної тварини.

кільце на середньому пальці (пов’язаний з сатурном, що впливає на карму) говорить про бажання гармонійної сімейного життя — можна називати його «хочу заміж». У людини, що перебуває в шлюбі, воно зміцнює сімейні узи .

Більшість людей, що носять кільце на середньому пальці, вельми розважливі і прагматичні. Що не заважає їм бути релігійними або вірити в містику…

кільце на вказівному пальці підсилює енергетику юпітера (відповідає за амбіції) і говорить про бажання влади, самоствердження і кар’єрного зростання.

Це стосується не тільки роботи, а й інших сторін життя. Перед нами не просто зірка, але і жінка з великою зарозумілістю.

звичка носити багато кілець говорить не тільки про велику колекцію прикрас, але і про неправильне сприйняття себе як особистості.