“змушую бігти від старості”: мати наташі корольової – про життя в сша

51

75-літня мама наташі корольової вже більше 20 років проживає в сша. Людмила поривай часто розповідає про своє життя, в тому числі відкрито говорить про розмір своєї американської пенсії, від якої співвітчизники приходять в шок.

Так в instagram людмила поривай виклала відео, в якому показала свій звичайний день в майамі: вранці чай каркаде, а після — прогулянка біля океану. Мати співачки зізналася в ролику, що рада своєму району, в якому проживає багато вихідців з снд. Поривай не складає труднощів знайомитися під час прогулянок, що вона і продемонструвала на відео.

Під час прогулянки серед красивих і мальовничих видів батько звернула увагу на пахуче дерево і де в чому зізналася.

Поруч з нашим будинком є дерево з приголомшливим ароматом. Це краще, ніж секс, у моєму віці. Я щоразу проходжу повз це дерево і згадую молодість, – поділилася людмила іванівна.

Поривай зізналася, що іноді її все ж долає лінь, але вона намагається з нею боротися і змушує себе більше рухатися.

Хочеться вставати рано? не хочеться. Хочеться кудись йти? ні, хочеться сидіти вдома. Але я себе змушую йти, бігти трошки від старості. Я ось часто купаюся в океані. Він дає мені прилив сил, заряд бадьорості. Так що купайтеся в річках, озерах частіше — – порадила 75-річна телеведуча.

Наташа корольова завжди говорила, що її мама — для неї приклад. Людмила іванівна-дуже відкрита і добра людина, мабуть, тому її дочка вирішила зайнятися благодійністю. Нещодавно співачка розповіла в мікроблозі, куди витратить виграш з передачі ” секрет на мільйон».