Теж плачуть: чому діти багатих батьків самі йдуть з життя

51

Артем навчався в елітному ліцеї єкатеринбурга. Він насилу освоював освітню програму 11 класу, адже довгий час він прогалин, пропустивши цілий рік навчання. Школяр переживав щодо того, як йому вдасться здати випускні іспити і куди-небудь вступити. Додатково до всього вчителі тиснули на нього — вони турбувалися за те, що погано встигає якимів зіпсує статистику їх навчального закладу. Одного разу, приїхавши додому зі шкільних занять, юнак зважився на найстрашніше. Врятувати його не вдалося.

Роман шингаркін (1998-2018)

А ось що підштовхнуло на суїцид 19-річного сина екс-депутата держдуми рф максима шингаркіна романа, досі залишається загадкою. Молодий чоловік був активним учасником політичного життя країни, був добровільним спостерігачем на президентських виборах і ходив на мітинги.

Крім того, вже довгий час юнак був щасливий у відносинах з дівчиною, 17-річною олександрою. Їхні почуття були такі глибокі, що вони вирішили … Разом піти з життя.

18 серпня 2018 року роман та олександра покінчили з собою. “моя на вигляд здається звичайному життя була низкою страждань всередині … Ми обидва всередині себе прийшли до цього і вирішили піти. Разом. Це було абсолютно обдумано, ми до цього готувалися більше півмісяця», — написав на своїй сторінці «вконтакте» шингаркин незадовго до того, що сталося. В ході розслідування самогубства закоханих з’явилася інформація про те, що молоді люди наклали на себе руки через страх швидкого розставання-інсайдер повідомив порталу meduza, що з невідомої причини артем і саша не могли бути разом.