«голос мами»: 14-річна дочка началової до сліз зворушила виступом фанатів і колег

44

Новий випуск шоу “дуети”, в якому артисти виконують пісню удвох, спочатку не бачачи один одного, обернувся для багатьох глядачів справжнім сюрпризом. Цього разу на сцену вийшов олександр панайотов і 14 — річна дочка пішла з життя артистки-юлії началової.

Вони виконали хіт співачки «герой не мого роману». У той час, коли завіса між артистами піднявся і панайотов побачив віч — на — віч свою партнерку-віру алдоніну-в «дуетах», він не зміг стримати сліз. Співак зворушився до глибини душі під час виступу, а разом з ним і публіка.

” я завжди плачу, коли співаю цю пісню, але я роблю це у себе вдома. Але коли я почув ще спотворений голос, я відразу відчув вібрації юлі. Юля в ній живе, і я на цій сцені відчував, що вона була з нами», — розповів панайотов, який був одним з близьких друзів началової, після виступу.

” як же твій голос схожий на голос мами! це просто неймовірно! я кажу, а у мене голос тремтить. Я теж дуже добре знав юлію”, — також зазначив після виступу віри ведучий шоу-сергій лазарєв.

Перші кадри і відеовідривки з номера з’явилися на сторінці віри алдоніної та її бабусі — таїсії. “величезне спасибі саші панайотову за наш дует, який назавжди залишиться в моєму серці”, – зазначила дочка артистки.

Шанувальники не залишили без уваги пост віри в мережі, під яким висловили свої найщиріші емоції, нахлинули на них після виступу дівчинки. На думку фанатів, голос алдоніної неймовірно схожий на материнський. Фолловери в черговий раз порівняли її з покійною матір’ю і висловили свої співчуття.

” вірочка прекрасне продовження мами, дивовижний голос! успіхів тобі, дівчинка!”, “голос мами, у вірі точно звучить юля«,” як зворушливо! сльози лилися струмком. Удачі вам, вірочка!”, “боже яка краса, мамині інтонації”, — написали фанати.

Юлія іоніна