Вчимося готувати в tiktok: кращі відео-рецепти апетитних страв

62

Серед користувачів платформи дуже популярні рецепти. Автори діляться способами приготування самих різних страв – від високої кухні до фірмових сімейних рецептів, від перекусу на швидку руку до естетичних десертів.

Ми склали добірку кулінарних креаторів на будь — який смак і випадок-вони точно допоможуть урізноманітнити і додати фарб в ваше особисте меню.

Наприклад, артем розповідає, як приготувати вдома смачні глазуровані сирки або полуничну галету: рецепти дуже прості, а результат перевершує всі очікування. Десерт з інжиру у вигляді інжиру, чорничний місяць або мусовий гриб — і багато інших солодких ідей, від яких неможливо відірвати погляд.

Також кондитер ділиться з користувачами кулінарними лайфхаками. Так, наприклад, він пояснює, що торт потрібно покривати дуже великою кількістю глазурі: це робиться для того, щоб желатин і шоколад в суміші встигли застигнути. Так глазур покриє торт з усіх боків рівномірно, а ще для отримання бажаного малюнка.

Якщо хочеться швидко і смачно перекусити

Кулінарний профі на ім’я лана @lanaappetitovna знає більше сотні швидких рецептів, які дозволяють економити масу часу. У кожному своєму відео в tiktok вона легко створює незвичайні страви з доступних і улюблених інгредієнтів: кабачки в паніровці, шоколадний бутерброд і навіть нестандартна новорічна адаптація «оселедець на шубі». Словом, більше не потрібно ламати голову, коли потрібно на швидку руку приготувати що-небудь смачне і ненудне.

якщо хочеться спробувати їжу різних країн

За щотижневими квитками в гастрономічні подорожі-до даші @intravelfood. В її tiktok-акаунті можна знайти страви родом з італії (ох вже ця апетитна лазанья!), фірмові американські рецепти (наприклад, сніданок з яйцями і беконом), смаколики з данії (паштет з тунця для данського сендвіча точно заслуговує на увагу), грецьку кулінарію (соус цацікі дуже популярний у греків), традиційну російську кухню (до ваших послуг — ідеальний рецепт млинців) і багато іншого.

Якщо хочеться повторити страви з ресторанів і магазинів

Якщо ви прийшли в кафе і подумали: «я можу не гірше!”- фаіль різатдінов з вами погодиться. У своєму профілі він показує, як приготувати вдома улюблені страви з ресторанів (від бургерів до хачапурі по-аджарськи, від ролів до татарського кістибий), і ділиться рецептами страв, які перевершують за смаком покупні продукти (наприклад, солодку газовану воду або пельмені).

Якщо потрібно швидко приготувати вечерю на всю сім’ю

Соковиті реберця на грилі, рапани з вершками, літні салати, кукурудза на вугіллі, ніжний лосось — так виглядає ваша tiktok-стрічка, якщо ви підписані на валерія пономаря. Валерій публікує відеорецепти на всі випадки життя: будь то ситний сніданок, вишукана вечеря або швидкий перекус.

Страви цього автора оцінять всі любителі смачно поїсти. До рецептів кухар підходить з професіоналізмом, проте повторити їх зможе навіть новачок в кулінарії