Внучка пугачової станцювала під головний хіт орбакайте: відео

51

Шанувальники зіркової сім’ї впевнені, що дівчинка піде по стопах своєї знаменитої мами — христини орбакайте і бабусі — алли пугачової. Орбакайте періодично викладає на свою сторінку невеликі відеоролики, на яких вони з клавою співають дуетом будинку. А рік тому, в минулому серпні, дівчинка вже випустила свій дебютний офіційний трек. Між іншим, першу пісню клавдія записала не російською і навіть не англійською, а іспанською мовою.

Але тільки вокалом таланти внучки примадонни не обмежуються. Крістіна орбакайте напередодні поділилася в instagram зворушливим відео. Поки зіркова мама виступала на сцені, клавдія за сценою танцювала під пісню, яку виконувала орбакайте. Виглядало це неймовірно мило.

Нагадаємо, дочка христини орбакайте вперше відчула себе зіркою всього в півтора року. Тоді разом з мамою вона взяла участь у сольному концерті співачки в нью-йорку.

До слова, орбакайте завжди любила, щоб її діти брали участь у різних виступах. Разом зі своєю знаменитою мамою на сцену свого часу часто виходили також сини зірки — микита і дені.

Ліда буслаєва