Рожевий величезний кореєць, що гладить моє волосся: враження про відновлюючому шампуні для волосся cp-1 3 seconds hair fill-up

55

Довго задивлялася на корейські засоби догляду за волоссям. До цієї покупки була тільки косметика для обличчя і декоративка. Настав час розширювати горизонти. Вибачте за багатообіцяючий заголовок, ніякого натяку на еротику або любовну міжнаціональну історію, лише досвід використання шампуню 🙂

Отже, неабияк помучившись з вибором (перший все ж), зважилася на неймовірної краси рожевий шампунь-новинку від cp-1 3 seconds hair fill-up shampoo.

Волосся я мию щодня, по два рази, а тому витрата коштів божевільний. 500 мл обсяг мене підкорив (є надія, що вистачить на 1,5 місяці хоча б).

Продається скрізь, знайти не склало труднощів.

Зручний дозатор і неймовірно яскравий рожевий колір пляшки, на світлі ще яскравіше:

Шампунь заявлений як відновлює, для відновлення сухих і пошкоджених волосся (загальне слово, але практично будь-якій дівчині є від чого відновлювати свої локони).

Також засіб просувають як салонний догляд для домашнього використання, такі активніше привертають увагу (на мені такий маркетинг працює досі).

Далі серед обіцянок було суцільне диво за моїми мірками.

Активний склад шампуню 3seconds hair fill-up зсередини заповнює посічені локони і відновлює кутикулу волосся.

Як це можливо, я не розумію, але звучало заманливо, і ось я тут.

Також у складі значаться натуральні масла, в чиїй роботі і ефективності я не сумніваюся ні секунди.

Сам шампунь прозорий з мутнуватим подтоном. Легко видавлюється потрібними порціями, без труднощів і зусиль. До речі, дозатор без можливості фіксації, але і обсяг такий великий, що навряд чи ви будете брати його з собою в поїздки.

Піниться відмінно, рясно « “пишною шапкою”, мені такі шампуні дуже подобаються (особливо після невдалого недавнього досвіду з натуральним шампунем, який не пінився зовсім).

По суті не сподобався лише запах. Цей яскравий рожевий колір в моїх уявленнях обіцяв мені щось солодке або бубльгумное, ванільне на крайній випадок. Запах описати не зможу, трохи віддає ментолом, змішаним з косметичної ароматом і це трохи псує справу. Але є і хороша новина: запах не тримається на волоссі або забивається нанесеними після кондиціонером-маскою-маслом.

Покористувавшись їм три тижні з хвостиком щодня, можу резюмувати, шампунь гідний, але ніякої магії на своїх незабарвлених звичайних волоссі я не помітила.

Звичайна чистота і вимитість, з природним блиском і світінням — так. Але не більше того.

Ось фото до митися (повторюся, мою щодня, і бруднитися “менше” вони у мене не стали):

І ось відразу після. Спеціально для статті не завдавала ні масла, ні маски, ні кондиціонера, для ” чистоти експерименту»:

За відчуттями просто свіжовимите волосся, також електризуються, пушаться від головних уборів, також продовжують сіктися і плутаються вночі.

Це зовсім не означає, що шампунь не стоїть або “порожній”, просто я в черговий раз зрозуміла, що чудес чекати не варто)