Вагітну на 9-му місяці анастасію костенко та дмитра тарасова змусили кожні три дні здавати тест на ковід

56

27-літня дружина дмитра тарасова вже зовсім скоро стане багатодітною мамою. Анастасія костенко знаходиться на останніх термінах вагітності, відчуває себе добре і з нетерпінням чекає появи хлопчика. Сина! такого довгоочікуваного!

Радість молодим батькам затьмарюють тільки нескінченні перевірки стану здоров’я – і не тільки анастасії, а й дмитра. Через поширення коронавірусної інфекції всіх вагітних зобов’язали регулярно робити плр-тест. На щастя, у костенка всі показники в нормі, а життю майбутньої дитини нічого не загрожує.

” тепер кожні три дні мені потрібно робити плр-тест на covid-19, щоб він був дійсний. І дімі теж, так як він буде зі мною перебувати до моменту х. І треба кожен день висилати лікаря свій ктг, який я взяла додому», — пише в instagram костенко.

Багато, хто стежить за життям зоряної сім’ї, згадують: обидві дочки анастасії народилися трохи раніше терміну, тому є ймовірність, що і в цей раз пологи почнуться раптово.

” сьогодні була в госпіталі, все відмінно. Дуже скоро народжувати. Дівчатка мої народилися доношеними, але раніше 40-го тижня. Цього разу, схоже, не буде винятків, і я рада», — поділилася з передплатниками дружина футболіста.

Ще на початку літа анастасії довелося перенести стрес через пандемію. Костенка разом з доньками — дворічною міланою і однорічною євою — госпіталізували з підозрою на ковід. У лікарні сім’я пробула недовго, зате пройшла повне обстеження.

” я і мої дівчатка на позаплановому лікарняному. Здали плр на всякий, результат сьогодні прийшов негативний (в іншому випадку я б цокнулася, їй богу). Тим більше, ми вже хворіли на covid-19, імунітет ще в дії. Спочатку боліло горло, потім з’явився кашель. На цьому все. Температура і ніс в порядку”, – повідомляла костенко.

На початку жовтня анастасія скаржилася на депресивний стан і раптово з’явилася осінню нудьгу. Вона дуже боїться, що вже після народження дитини її вперше наздожене затяжна післяпологова депресія. Причина тривожного настрою дівчини криється в страху, що що-небудь піде не так.

«заздалегідь вибачте, кого якимось чином ображають мої розмови. Хоча мене можуть зрозуміти жінки, які носять або носили під серцем бажаних дітей. Чи не тому що поговорити нема про що, а тому що 24/7 ти знаходишся в положенні, яке постійно дає про себе знати. Спочатку я дуже хотіла поквапити час, а зараз … Навіть не знаю. Не знаю, як мій організм відреагує на гормональну післяпологову хвилю. Відчуваю, що все буде добре, але переживаю…» — міркувала друга віце-міс росія 2014 року.

Ми впевнені, що все у красуні-мами буде добре, а пологи пройдуть успішно і безболісно. Ну а завдяки підтримці і любові дружина анастасія костенко точно зможе впоратися з будь-якими труднощами!

123…13

Анастасія костенко та дмитро тарасов у шлюбі з 2018 року. Подружжя виховує двох дочок, ведуть активне соціальне життя і регулярно діляться з шанувальниками секретами міцних сімейних відносин

дивитися галерею

Женя мациніна